close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas dalam Pengajian Pentadbiran 2020

Program tahun asas direka untuk individu yang tidak bersedia untuk memulakan program sarjana muda. Tahun asas ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada pelbagai subjek dan menyediakan mereka untuk apa yang diperlukan untuk menyelesaikan program ijazah empat tahun. Apakah tahun asas dalam kajian pentadbiran? Program ini memberi tumpuan kepada penyediaan individu dengan kemahiran dan penge… Baca lebih lanjut

Program tahun asas direka untuk individu yang tidak bersedia untuk memulakan program sarjana muda. Tahun asas ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada pelbagai subjek dan menyediakan mereka untuk apa yang diperlukan untuk menyelesaikan program ijazah empat tahun.

Apakah tahun asas dalam kajian pentadbiran? Program ini memberi tumpuan kepada penyediaan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengejar kerjaya sebagai pembantu pejabat atau pengurus. Semasa kursus mereka, para peserta dapat mengembangkan komunikasi, kemampuan intelektual dan praktikal untuk membantu mereka menyelesaikan beberapa tugas yang kompleks yang khas dari persekitaran pentadbiran. Pengajar juga boleh memberikan tugasan yang berdasarkan senario industri kehidupan sebenar dan memberi nasihat kepada pelajar mengenai cara terbaik untuk menyelesaikannya. Pelajar boleh digalakkan untuk membuat ulasan rakan sebaya sepanjang tempoh program.

Individu yang lulus dengan ijazah dalam pengajian pentadbiran cenderung memiliki banyak kemahiran hidup yang berharga. Sebagai tambahan kepada kemahiran pentadbiran yang mantap, para siswazah juga mungkin mempunyai komunikasi yang mengagumkan dan kemahiran organisasi yang dicemburui. Setiap ciri-ciri ini boleh menyampaikannya dengan baik dalam kehidupan profesional dan peribadi mereka.

Kos tahun asas dalam kajian pentadbiran berbeza dari sekolah ke sekolah dan tempat ke tempat. Calon pelajar harus melakukan penyelidikan sebelum mengajukan permohonan untuk memastikan bahwa sekolah yang mereka pilih berada dalam anggaran mereka.

Para peserta program ini biasanya mengikuti kursus empat tahun dalam bidang pentadbiran, seperti sumber manusia, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan atau pentadbiran pejabat. Walau bagaimanapun, tidak semua peserta meneruskan pendidikan mereka. Ada yang pergi terus ke dalam tenaga kerja dan mengambil jawatan seperti pengurus HR, pentadbir pejabat, pembantu peribadi, pengurus jualan dan pakar perhubungan awam.

Di mana seorang pelajar memilih untuk mendapatkan pendidikannya bergantung kepada lokasi, anggaran dan jadualnya. Lebih banyak institusi menawarkan kursus dalam talian, yang mudah untuk mereka yang bekerja. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
The Manchester College
Manchester, United Kingdom

Kursus ini direka untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Program ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencabar, komprehensif dan m ... +

Kursus ini direka untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Program ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencabar, komprehensif dan membina pelajar intelektual, komunikasi dan kebolehan praktikal. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
2 tahun
Ogo 2020
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan