Filter
Tahun Penubuhan
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Poland 2019/2020

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Kursus asas di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Sopot University of Applied Sciences

Sopot University of Applied Sciences menawarkan Yayasan Tahun untuk pelajar yang tidak layak masuk secara langsung ke dalam ijazah sarjana muda kami. Tahun Asas mungkin m ... [+]

Mengapa belajar program asas? Sopot University of Applied Sciences menawarkan Yayasan Tahun untuk pelajar yang tidak layak masuk secara langsung ke dalam ijazah sarjana muda kami.

Tahun Asas mungkin menjadi pilihan bagi mereka yang tidak mempunyai kelayakan kemasukan tradisional untuk gelaran sarjana pilihan mereka. Yayasan Tahun kami boleh menyediakan laluan kepada beberapa subjek yang berbeza di Universiti kami.

Tahun Asas untuk graduan sekolah menengah adalah program intensif yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran bahasa, serta menyediakan calon yang ingin belajar dalam bahasa Inggeris atau bahasa Poland di Sopot University of Applied Sciences atau universiti lain di Polandia.... [-]

Poland Sopot
Permintaan Maklumat
English,Poland
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu