close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas dalam Reka Bentuk Grafik 2020/2021

Bagi pelajar yang mengikuti pengajian tinggi, mendaftar pada tahun asas mungkin cara pintar untuk memulakan ijazah universiti. Tahun-tahun asas dapat membantu mempersiapkan pelajar untuk pelbagai program ijazah, dan mereka biasanya mengambil satu tahun untuk menyelesaikannya. Apakah tahun asas dalam reka bentuk grafik? Reka bentuk grafik adalah gabungan unik seni visual dan komunikasi. Pelajar d… Baca lebih lanjut

Bagi pelajar yang mengikuti pengajian tinggi, mendaftar pada tahun asas mungkin cara pintar untuk memulakan ijazah universiti. Tahun-tahun asas dapat membantu mempersiapkan pelajar untuk pelbagai program ijazah, dan mereka biasanya mengambil satu tahun untuk menyelesaikannya.

Apakah tahun asas dalam reka bentuk grafik? Reka bentuk grafik adalah gabungan unik seni visual dan komunikasi. Pelajar dalam bidang pengajian ini mungkin mengambil kursus asas dalam lukisan dan lukisan angka asas. Semasa meneroka seni visual, beberapa tahun asas dalam reka bentuk grafik menawarkan kelas sejarah seni. Kursus lain termasuk pengenalan kepada perisian dan amalan penyuntingan digital.

Ramai profesional mungkin mendapati bahawa pelajar reka bentuk grafik sering menyelesaikan masalah pemecah masalah. Menjadi analitis dan mempunyai perhatian yang ketat terhadap perincian dapat membantu pelajar-pelajar reka bentuk grafik dalam pelbagai bidang kehidupan mereka.

Tahun-tahun asas ditawarkan di pelbagai universiti, tetapi tidak semua program adalah sama. Bergantung kepada jenis program ijazah dan di mana ia ditawarkan, kos tahun asas mungkin berbeza-beza. Pelajar boleh menyelidik sekolah yang berbeza untuk maklumat tuisyen dan program khusus.

Pereka grafik boleh menghiburkan banyak pilihan kerjaya, terutama apabila masyarakat semakin bergantung kepada media digital. Pereka grafik boleh bekerja untuk syarikat dalam pengiklanan, mewujudkan reka bentuk visual yang berkomunikasi mesej dengan jelas dan berkesan kepada pengguna. Ramai pelajar reka bentuk grafik memilih untuk menjadi pereka web di mana mereka boleh menggunakan kepakaran reka bentuk mereka ke internet. Sesetengah pelajar mendapati kerja sebagai artis multimedia yang bekerja pada reka bentuk dan animasi kreatif, dan ada juga yang bekerja sebagai editor untuk filem. Pendidikan reka bentuk grafik juga boleh membantu pelajar bekerja sebagai pereka template di mana mereka boleh membuat majalah atau jaket buku garis.

Tahun-tahun asas dalam reka bentuk grafik dapat membantu pelajar mempersiapkan program gelar universiti, dan banyak sekolah di seluruh dunia menyediakan mereka. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Online College of Art & Design
Stevenage , United Kingdom

Kursus transformatif ini mempunyai tumpuan praktikal yang kuat jadi jika anda suka penjenamaan, reka bentuk, tipografi dan bahasa komunikasi visual yang sentiasa berubah, anda ... +

Kursus transformatif ini mempunyai tumpuan praktikal yang kuat jadi jika anda suka penjenamaan, reka bentuk, tipografi dan bahasa komunikasi visual yang sentiasa berubah, anda akan menyukai kursus ini. Kami akan memperkenalkan anda kepada peranan pereka grafik profesional / Illustrator. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini