Kursus asas dalam Seni Komputer

Terbaik Kursus asas dalam Seni Komputer 2019

Seni Komputer

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

kursus seni Computer menyediakan pelajar untuk industri menjadi semakin lebih bergantung kepada teknologi digital. Kelas mengajar peserta untuk bekerja dengan teknologi baru dan bagaimana untuk melaksanakan gaya seni mereka dalam dunia profesional untuk berjaya membina kerjaya dalam bidang ini.

Kursus asas dalam Seni Komputer

Baca lebih lanjut

Pembangunan permainan - fdsc (sepenuh masa)

Newcastle College
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. Anda juga akan mendapat pengalaman kerja yang berharga untuk membina kemahiran yang anda belajar dan berkembang sebagai sebahagian daripada kursus. Sambil belajar kursus ini anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai ahli Persatuan Komputer British (BCS).

Syarat Kemasukan

Biasanya sekurang-kurangnya 18 tahun dengan kelayakan yang setaraf dengan sekurang-kurangnya 160 UCAS mata daripada kelayakan Level 3 BTEC berkaitan, GNVQ Lanjutan / NVQs di peringkat 3, atau GCE 'A' Level / Highers Scotland.

Permohonan lebih daripada 21 dengan tiada di atas tetapi dengan pengalaman pekerjaan yang sesuai boleh diterima.... [-]