Kursus asas dalam Seni Komputer

Terbaik Kursus asas dalam Seni Komputer 2018/2019

Seni Komputer

Setahun yayasan dapat membantu pelajar bersedia untuk pembelajaran yang lebih sengit. Program selama setahun ini memperkenalkan mereka dengan pendidikan tinggi dan membantu mereka dalam menyelesaikan kursus-kursus yang akan mendapatkan mereka di atas jalan untuk bidang yang dimaksudkan pengajian.

Dengan jumlah komputer di luar sana datang permintaan untuk kerja-kerja artis yang boleh menggunakannya, dan dengan itu Ijazah dalam Seni Komputer adalah pilihan yang sangat baik untuk individu seni digital yang berfikiran.

Kursus asas dalam Seni Komputer

Baca lebih lanjut

Pembangunan permainan - fdsc (sepenuh masa)

Newcastle College
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. Anda juga akan mendapat pengalaman kerja yang berharga untuk membina kemahiran yang anda belajar dan berkembang sebagai sebahagian daripada kursus. Sambil belajar kursus ini anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai ahli Persatuan Komputer British (BCS).

Syarat Kemasukan

Biasanya sekurang-kurangnya 18 tahun dengan kelayakan yang setaraf dengan sekurang-kurangnya 160 UCAS mata daripada kelayakan Level 3 BTEC berkaitan, GNVQ Lanjutan / NVQs di peringkat 3, atau GCE 'A' Level / Highers Scotland.

Permohonan lebih daripada 21 dengan tiada di atas tetapi dengan pengalaman pekerjaan yang sesuai boleh diterima.... [-]