Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Kursus asas dalam Seni Komputer 2019

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

kursus seni Computer menyediakan pelajar untuk industri menjadi semakin lebih bergantung kepada teknologi digital. Kelas mengajar peserta untuk bekerja dengan teknologi baru dan bagaimana untuk melaksanakan gaya seni mereka dalam dunia profesional untuk berjaya membina kerjaya dalam bidang ini.

Kursus asas dalam Seni Komputer

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Seni Komputer

Newcastle College

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. Anda juga akan mendapat pengalaman kerja yang berharga untuk membina kemahiran yang anda belajar dan berkembang sebagai sebahagian daripada kursus. Sambil belajar kursus ini anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai ahli Persatuan Komputer British (BCS).

Syarat Kemasukan

Biasanya sekurang-kurangnya 18 tahun dengan kelayakan yang setaraf dengan sekurang-kurangnya 160 UCAS mata daripada kelayakan Level 3 BTEC berkaitan, GNVQ Lanjutan / NVQs di peringkat 3, atau GCE 'A' Level / Highers Scotland.

Permohonan lebih daripada 21 dengan tiada di atas tetapi dengan pengalaman pekerjaan yang sesuai boleh diterima.... [-]

United Kingdom Newcastle upon Tyne
Og 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ICP International College Portsmouth

Pelajar boleh masuk pada Peringkat 1 (Yayasan Universiti) dan dijanjikan kemajuan untuk tahun pertama ijazah yang relevan, dengan syarat bahawa kriteria perkembangan dipe ... [+]

Pathway Siswazah dalam Teknologi Media dan Permainan

Pelajar boleh masuk pada Peringkat 1 (Yayasan Universiti) dan dijanjikan kemajuan untuk tahun pertama ijazah yang relevan, dengan syarat bahawa kriteria perkembangan dipenuhi. Tahap 1 berlaku di ICP menggunakan pensyarah yang berdedikasi dan manfaat dari saiz kelas kecil.

Pathways di Universiti Portsmouth

Peringkat 1: Yayasan Universiti

Lokasi

ICP di Universiti Portsmouth.

Modul

Kemahiran ICTMedia Baru dan Budaya DigitalKonsep PemrogramanPengajian PerniagaanKaedah Penyelidikan, Pemikiran KritikalKonsep Reka BentukMatematik untuk Sains dan PengkomputeranKemahiran dan Komunikasi Pembelajaran Interaktif 3Anugerah Ijazah dari University of PortsmouthBSc (Hons) Animasi Komputer dan Kesan VisualBSc (Hons) Permainan Komputer EnterpriseTeknologi Permainan Komputer BSc (Kepujian)Media Digital BSc (Kepujian)Pengajian Media BA (Kepujian)BA (Kepujian) Amalan Media dan DigitalBSc (Hons) Televisyen dan Penyiaran... [-]
United Kingdom Portsmouth
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 semesters
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu