Filter
Tahun Penubuhan
Singapura Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Singapura 2019/2020

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

Singapura (新加坡) adalah negeri-bandar di Asia Tenggara. Ditubuhkan sebagai koloni perdagangan British pada tahun 1819, sejak kemerdekaan ia telah menjadi salah satu di dunia "negara-negara yang paling makmur dan mempunyai dunia 's pelabuhan paling sibuk. Singapura mempunyai enam universiti kebangsaan dan umumnya yang dianggap menarik dan pertukaran pelajar dari seluruh dunia.

Kursus asas di Singapura

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

TMC Academy

Diploma Foundation untuk Pengajian Tertiari dibangunkan untuk menyediakan pelajar untuk pendidikan tinggi. Diploma Foundation menyediakan pengetahuan teoritis dan pengala ... [+]

Diploma Foundation untuk Pengajian Tertiari

Diploma Foundation untuk Pengajian Tertiari dibangunkan untuk menyediakan pelajar untuk pendidikan tinggi. Diploma Foundation menyediakan pengetahuan teoritis dan pengalaman yang bersesuaian dalam pengajian pelbagai disiplin untuk menyediakan pelajar untuk disiplin yang berbeza dalam tahap pengajian seterusnya.

Apabila tamat kursus ini, pelajar boleh maju ke kursus Diploma Tinggi kami, yang membawa kepada ijazah dan lengkap dalam tempoh 2 tahun. *

* Berdasarkan kajian sepenuh masa.

Sapukan sekarang dan nikmati keistimewaan berikut:Lebih daripada 50% bayaran permohonanGeran kajian $ 300

Ingin mengetahui lebih lanjut? Kami menyediakan pratonton kursus 1-on-1 percuma! Bertanya sekarang!... [-]

Singapura
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu