Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Kursus asas dalam Sistem Maklumat 2019/2020

Lulusan sekolah menengah terkini boleh mendaftar pada tahun asas sebelum program ijazah sarjana muda. Kajian tahun asas bertujuan untuk membantu pelajar memperoleh kemahiran bahasa dan pelajaran yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian tinggi. Kebanyakan program tahun asas mengambil satu tahun akademik.

Apakah tahun asas dalam sistem maklumat? Bidang akademik sistem maklumat melihat rangkaian perkakasan dan perisian yang digunakan untuk menyimpan, memproses dan mengedarkan data. Sesetengah program mungkin memberi tumpuan kepada sistem maklumat perniagaan, sementara yang lain mungkin mengambil pandangan yang luas di lapangan. Para sarjana kursus yang tepat perlu bergantung kepada sekolah, tetapi mereka mungkin termasuk pembangunan sistem maklumat, pengenalan kepada peranti dan rangkaian, asas-asas matematik dan pengurusan perniagaan, panduan pemula untuk belajar dan prinsip-prinsip pengurusan masa.

Tahun asas bermanfaat untuk pelbagai sebab. Ia bukan sahaja menyediakan pelajar untuk lebih banyak pendidikan di universiti, tetapi program ini juga membantu para peserta mula membina kemahiran khusus yang penting dalam kerjaya mereka. Sesetengah orang boleh meningkatkan kemahiran komunikasi, matematik dan kritikal mereka melalui program ini.

Bagi ramai pelajar, kos merupakan faktor penting dalam tahun asas. Kerana setiap sekolah mungkin mempunyai tuisyen yang berbeza, pemohon mungkin perlu menghubungi universiti secara langsung untuk mendapatkan anggaran.

Tahun asas dalam sistem maklumat boleh membawa kepada pelbagai kerjaya termasuk pengurus perhubungan pelanggan, perunding IT, pemproses dalam talian, penganalisis penyampaian perkhidmatan, penganalisis perniagaan pelatih, pemaju perisian dan pengurus akaun IT. Sudah tentu, peluang sebenar pelajar selepas tamat pengajian biasanya bergantung pada apa yang mereka pelajari selepas tahun asas. Pendidikan ini adalah persediaan, oleh itu biasanya tidak dapat membawa kepada karir yang bermakna dengan sendirinya.

Mencari program tahun asas berhampiran anda sering mudah. Dari AS ke Eropah ke Asia, anda dapat mencari program dalam sistem maklumat yang sesuai dengan gaya hidup anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Sistem Maklumat

Poltava University Of Economics And Trade

Kursus Asas dirancang untuk pelajar antarabangsa yang ingin mendapatkan kemahiran komunikasi perlu bagi integrasi yang berkesan ke dalam persekitaran pendidikan Ukraine d ... [+]

Kursus Asas dirancang untuk pelajar antarabangsa yang ingin mendapatkan kemahiran komunikasi perlu bagi integrasi yang berkesan ke dalam persekitaran pendidikan Ukraine dan menimba ilmu pengetahuan disiplin asas (fizik, matematik, biologi, kimia, geografi, informatik, asas-asas ekonomi) perlu bagi pendaftaran berjaya dan kajian di Ukraine. Pelajar antarabangsa sering menggunakan kursus ini sebagai tahun asas untuk belajar di luar negara - ini adalah satu laluan alternatif untuk pendaftaran biasa kepada mahasiswa tentu.

Para pelajar boleh belajar di salah sebuah jabatan 5-University:

ekonomi IT bio dan teknologi makanan (perubatan) hotel dan restoran perniagaan (pelancongan) linguistik (kursus asas dalam Bahasa Inggeris) ... [-]
Ukraine Poltava
Sept. 2020
English,Russian,Cina,Ukraine
Sepenuh masa
Sambilan
10 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Middlesex University Mauritius

program yayasan kami memberikan peluang terbaik kemasukan ke kursus ijazah di Universiti Middlesex anda. Kami mengajar di kecil, kelas khusus dan menyediakan sokongan ind ... [+]

program yayasan kami memberikan peluang terbaik kemasukan ke kursus ijazah di Universiti Middlesex anda. Kami mengajar di kecil, kelas khusus dan menyediakan sokongan individu yang berdedikasi untuk menyediakan anda untuk kajian ijazah peringkat. Kursus ini juga termasuk pengenalan kepada kursus ijazah yang ditawarkan di Middlesex Mauritius.

Program Yayasan Antarabangsa adalah kursus diselaraskan satu tahun berdasarkan empat modul, dengan memberi tumpuan kepada tema teras. Tema teras ditetapkan pada permulaan kursus ini dan adalah berdasarkan kepada senario dunia sebenar. Kelas-kelas yang diajar oleh pensyarah subjek pakar dari seluruh Universiti.

Kursus ini akan:

Membangunkan kemahiran belajar anda dan memberi anda peluang terbaik untuk kejayaan akademik anda Meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan membangunkan kemahiran bahasa akademik anda Biasakan anda dengan budaya Universiti Middlesex dan sistem pendidikan British Membina keyakinan dan kemahiran pembelajaran kendiri Memberikan anda perkembangan automatik ke kursus ijazah Middlesex Apabila berjaya menyempurnakan kursus. Modul ... [-]
Mauritius Vacoas-Phoenix
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Manchester College

Kursus ini mengajar pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai bagaimana pengkomputeran berkaitan dengan aspek perniagaan yang berbeza. ... [+]

Apakah Pengkomputeran dengan Ijazah Sarjana Pembangunan Pangkalan Data (FdSc) - Diteruskan oleh kursus University of Salford?

Kursus ini mengajar pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai bagaimana pengkomputeran berkaitan dengan aspek perniagaan yang berbeza. Pelajar akan membangunkan kemahiran praktikal dalam reka bentuk perisian, pelaksanaan dan ujian, membangunkan aplikasi web dan multimedia dan dalam penggunaan pangkalan data dan bahasa pengaturcaraan yang relevan. Pelajar juga akan berpeluang mendapat pengalaman dalam produk yang digunakan oleh industri.

Majikan mempunyai penglibatan yang berterusan dalam reka bentuk dan penyampaian program ini untuk memastikan pelajar berkemahiran dengan kemahiran yang diperlukan oleh industri.... [-]

United Kingdom Manchester
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu