close

Penapis

Lihat Hasil

2 Kursus asas dalam Sistem Maklumat 2020

Lulusan sekolah menengah terkini boleh mendaftar pada tahun asas sebelum program ijazah sarjana muda. Kajian tahun asas bertujuan untuk membantu pelajar memperoleh kemahiran bahasa dan pelajaran yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian tinggi. Kebanyakan program tahun asas mengambil satu tahun akademik. Apakah tahun asas dalam sistem maklumat? Bidang akademik sistem maklumat melihat rangkai… Baca lebih lanjut

Lulusan sekolah menengah terkini boleh mendaftar pada tahun asas sebelum program ijazah sarjana muda. Kajian tahun asas bertujuan untuk membantu pelajar memperoleh kemahiran bahasa dan pelajaran yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian tinggi. Kebanyakan program tahun asas mengambil satu tahun akademik.

Apakah tahun asas dalam sistem maklumat? Bidang akademik sistem maklumat melihat rangkaian perkakasan dan perisian yang digunakan untuk menyimpan, memproses dan mengedarkan data. Sesetengah program mungkin memberi tumpuan kepada sistem maklumat perniagaan, sementara yang lain mungkin mengambil pandangan yang luas di lapangan. Para sarjana kursus yang tepat perlu bergantung kepada sekolah, tetapi mereka mungkin termasuk pembangunan sistem maklumat, pengenalan kepada peranti dan rangkaian, asas-asas matematik dan pengurusan perniagaan, panduan pemula untuk belajar dan prinsip-prinsip pengurusan masa.

Tahun asas bermanfaat untuk pelbagai sebab. Ia bukan sahaja menyediakan pelajar untuk lebih banyak pendidikan di universiti, tetapi program ini juga membantu para peserta mula membina kemahiran khusus yang penting dalam kerjaya mereka. Sesetengah orang boleh meningkatkan kemahiran komunikasi, matematik dan kritikal mereka melalui program ini.

Bagi ramai pelajar, kos merupakan faktor penting dalam tahun asas. Kerana setiap sekolah mungkin mempunyai tuisyen yang berbeza, pemohon mungkin perlu menghubungi universiti secara langsung untuk mendapatkan anggaran.

Tahun asas dalam sistem maklumat boleh membawa kepada pelbagai kerjaya termasuk pengurus perhubungan pelanggan, perunding IT, pemproses dalam talian, penganalisis penyampaian perkhidmatan, penganalisis perniagaan pelatih, pemaju perisian dan pengurus akaun IT. Sudah tentu, peluang sebenar pelajar selepas tamat pengajian biasanya bergantung pada apa yang mereka pelajari selepas tahun asas. Pendidikan ini adalah persediaan, oleh itu biasanya tidak dapat membawa kepada karir yang bermakna dengan sendirinya.

Mencari program tahun asas berhampiran anda sering mudah. Dari AS ke Eropah ke Asia, anda dapat mencari program dalam sistem maklumat yang sesuai dengan gaya hidup anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
The Manchester College
Manchester, United Kingdom

Kursus ini mengajar pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai bagaimana pengkomputeran berkaitan dengan aspek perniagaan yang berbeza.

Kursus ini mengajar pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai bagaimana pengkomputeran berkaitan dengan aspek perniagaan yang berbeza. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
2 tahun
Kampus
 
Poltava University Of Economics And Trade
Poltava, Ukraine

Kursus Asas dirancang untuk pelajar antarabangsa yang ingin mendapatkan kemahiran komunikasi perlu bagi integrasi yang berkesan ke dalam persekitaran pendidikan Ukraine dan me ... +

Kursus Asas dirancang untuk pelajar antarabangsa yang ingin mendapatkan kemahiran komunikasi perlu bagi integrasi yang berkesan ke dalam persekitaran pendidikan Ukraine dan menimba ilmu pengetahuan disiplin asas (fizik, matematik, biologi, kimia, geografi, informatik, asas-asas ekonomi) perlu bagi pendaftaran berjaya dan kajian di Ukraine. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
Separuh masa
10 bulan
English, Russian, Cina, Ukraine
Sep 2020
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini