close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas dalam Sumber Manusia 2020/2021

Program tahun asas adalah satu di mana individu mempelajari asas-asas mengenai pelbagai subjek dalam bidang pengajian tertentu. Program ini direka untuk mereka yang belum pasti apa yang mereka mahu melanjutkan pelajaran ke peringkat empat tahun. Apakah tahun asas dalam sumber manusia? Program sumber manusia direka untuk melengkapkan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan… Baca lebih lanjut

Program tahun asas adalah satu di mana individu mempelajari asas-asas mengenai pelbagai subjek dalam bidang pengajian tertentu. Program ini direka untuk mereka yang belum pasti apa yang mereka mahu melanjutkan pelajaran ke peringkat empat tahun.

Apakah tahun asas dalam sumber manusia? Program sumber manusia direka untuk melengkapkan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam pengurusan sumber manusia. Sepanjang tempoh program, peserta boleh mengambil beberapa tugas mencabar yang dirancang untuk meningkatkan komunikasi, intelektual, penyelesaian masalah dan keupayaan intelektual mereka. Tugas didasarkan pada senario khusus industri, dan banyak yang ditinjau dari diri sendiri dan peer.

Graduan program ini cenderung memiliki banyak kemahiran praktikal, termasuk komunikasi yang kuat, pemikiran kritis dan keupayaan menyelesaikan masalah. Setiap kemahiran ini bersifat interdisipliner dan boleh memberi perkhidmatan kepada graduan dengan baik dalam industri sumber manusia dan bidang-bidang lain. Mereka juga boleh membuktikan berguna dalam kehidupan peribadi.

Kos program tahun asas berbeza dari sekolah ke sekolah. Faktor yang boleh menjejaskan kos keseluruhan pendidikan termasuk tempoh program dan perbelanjaan hidup.

Pelajar yang lulus dengan tahun asas dalam sumber manusia mungkin mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk mengejar kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Bagaimanapun, ramai yang berjaya mendapatkan ijazah empat tahun dalam sumber manusia, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan atau bidang lain yang berkaitan. Individu yang masuk secara langsung ke dalam tenaga kerja mungkin layak untuk jawatan seperti pakar generik sumber manusia, pakar kakitangan, perekrut peribadi, pembantu pengurus latihan, pembantu pampasan dan bantuan, pakar gaji dan kerani peribadi.

Banyak sekolah menawarkan ijazah dalam sumber manusia, tetapi di mana individu memilih untuk pergi akhirnya bergantung kepada lokasi, anggaran dan jadualnya. Kursus dalam talian menawarkan tahap fleksibiliti yang paling sesuai, sesuai untuk mereka yang bekerja sepenuh masa. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
The Manchester College
Manchester , United Kingdom

Kursus ini direka untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Program ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencabar, komprehensif dan m ... +

Kursus ini direka untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Program ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencabar, komprehensif dan membina pelajar intelektual, komunikasi dan kebolehan praktikal. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
2 tahun
Ogo 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini