Filter
Tahun Penubuhan
Uganda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Uganda 2019/2020

Pelajar yang tidak cukup bersedia untuk memulakan program ijazah sarjana muda mungkin mahu mengambil Tahun Foundation. Program ini memperkenalkan individu kepada pelbagai mata pelajaran dan menyediakan mereka untuk kurikulum kolej empat tahun.

Uganda menjadi tuan rumah kepada universiti tertua di Timur Tengah dan Afrika, yang Makerere Universiti. Universiti ini telah menjadi pusat kecemerlangan akademik selama beberapa dekad untuk bukan sahaja Ugandans pelajar tetapi juga pelajar-pelajar lain di rantau ini. Uganda mempunyai lebih 30 universiti awam.

Kursus asas di Uganda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Cavendish University Uganda

Lay foundation untuk gelar anda dengan Program Yayasan Cavendish University Uganda . Dapatkan pengetahuan dan kemahiran khusus subjek untuk memastikan anda mencapai tahap ... [+]

Terbaik Kursus asas di Uganda 2019/2020. Yayasan

Lay foundation untuk gelar anda dengan Program Yayasan Cavendish University Uganda . Dapatkan pengetahuan dan kemahiran khusus subjek untuk memastikan anda mencapai tahap yang lebih awal daripada rakan-rakan anda apabila anda memulakan perjalanan anda untuk berjaya.

Program Yayasan ini bertujuan untuk pelajar yang telah berjaya menyempurnakan Sijil Tinggi Pendidikan Uganda (UACE) atau setara dengannya tetapi tidak mencapai gred yang cukup tinggi untuk mendaftar program Diploma atau Ijazah. Ia juga bertujuan untuk pelajar dari negara-negara yang kelayakan sekolah menengah tidak dianggap setara dengan UACE. Kursus ini menekankan prinsip dan aplikasi am.

Objektif Kerjaya... [-]
Uganda Kampala
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu