Filter
Tahun Penubuhan
Vietnam Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Vietnam 2019/2020

Setahun asas boleh menjadi sebahagian daripada kursus ijazah di beberapa universiti. Ia berlangsung setahun dan direka untuk memberikan pelajar asas yang mereka boleh bersandar ketika mereka mengikuti ijazah yang lebih maju.

Vietnam rasminya Republik Sosialis Vietnam, adalah negara paling timur di Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pada tahun 2011 Vietnam mempunyai sejumlah 163 universiti (termasuk kolej dan institut kanan).

Kursus asas di Vietnam

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Studio M Academy

Kursus asas seni membolehkan pelajar untuk menimba pengalaman dalam seni, bunyi, media, dan fotografi sambil membina kemahiran bahasa Perancis dan satu portfolio komprehe ... [+]

Gap Year - Kursus Yayasan Seni

Studio M Academy kini menawarkan Kursus Yayasan Seni - peluang untuk menghabiskan satu semester atau tahun akademik keseluruhan pembelajaran seni di selatan Perancis. Program ini yang diajar dalam bahasa Inggeris sepenuhnya dengan mingguan kelas bahasa Perancis.

Gambaran Keseluruhan: Kursus Asas Seni memperkenalkan pelajar kepada pelbagai bidang seperti reka bentuk dalaman, komunikasi visual, multimedia, dan reka bentuk fesyen. Pelajar boleh melengkapkan satu semester atau tahun akademik keseluruhan.Setelah tamat program selama setahun ini, pelajar boleh meneruskan ke tahap yang Seni Gunaan dan akan mempunyai portfolio kerja untuk menunjukkan kepada sekolah-sekolah lain. ... [-]

Vietnam Bandar Ho Chi Minh
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu