Kategori Popular

Program Persediaan / Tahun Asas

Satu tahun persediaan atau asas adalah pengenalan satu tahun kepada kurikulum ijazah penuh dan menyediakan pelajar untuk kemasukan mereka ke universiti. Program-program ini melatih pelajar dalam pelbagai mata pelajaran seperti Seni, Sastera, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian berbeza tahun persediaan dan asas boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat pada tahun prep yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program-program Persediaan Tahun yang baru ditambah

The University Center

Program Persediaan Universiti

Sept. 19, 2018
The University Center adalah sekolah persediaan universiti yang komprehensif. Kami membantu pelajar antarabangsa bersedia untuk kejayaan akademik di universiti-universiti Amerika yang hebat.

Newcastle University

Yayasan Antarabangsa dalam Biologi dan Sains Bioperubatan

Sept. 12, 2018
Sediakan untuk kemasukan terus ke Tahun 1 dari pelbagai ijazah sarjana dalam mata pelajaran termasuk Biologi, Kimia, Farmakologi, Psikologi dan Zoologi di Newcastle University .

Carfax College Oxford

Kursus Persiapan Universiti

Sept. 18, 2018
Carfax menyediakan pelbagai kursus untuk pelajar yang memohon kepada universiti-universiti British dan Amerika, serta mereka yang ingin masuk ke universiti-universiti terkemuka dunia di tempat lain.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Persediaan / Tahun Asas?