Tahun persediaan dalam Fesyen 2020

Setahun persediaan adalah tempoh masa di mana sekolah tinggi atau lulusan sekolah menengah menjalani kursus pengajian sebagai persediaan untuk masuk ke kolej empat tahun atau universiti. Biasa di seluruh dunia, tahun persediaan menawarkan pendidikan umum yang membuktikan berguna apabila mengikuti ijazah akademik. Hanya apa yang adalah tahun persediaan dalam fesyen? Fokus utama tempoh pengajian i… Baca lebih lanjut

Setahun persediaan adalah tempoh masa di mana sekolah tinggi atau lulusan sekolah menengah menjalani kursus pengajian sebagai persediaan untuk masuk ke kolej empat tahun atau universiti. Biasa di seluruh dunia, tahun persediaan menawarkan pendidikan umum yang membuktikan berguna apabila mengikuti ijazah akademik.

Hanya apa yang adalah tahun persediaan dalam fesyen? Fokus utama tempoh pengajian ini adalah bidang yang berkembang pesat fesyen dan barangan. Pelajar yang mengambil bahagian dalam tahun fesyen berfokuskan persediaan harus mengharapkan untuk mengkaji semula rapat pengeluaran, reka bentuk dan perniagaan, kerana ia berkaitan dengan berbilion dolar industri fesyen global. Perhatian yang lebih akan diberi kepada asas-asas di padang, dan pelajar akan belajar untuk menganalisis dan mengenal pasti keperluan pengguna dan juga menubuhkan bagaimana keperluan tersebut ditangani terbaik. Kajian lanjut pertimbangan pemasaran dan trend, analisis trend, dan pengeluaran fesyen antarabangsa dan perdagangan juga harus dijangka.

Mereka yang berjaya menamatkan tahun prep dalam fesyen dilengkapi dengan kemahiran dan asas pendidikan yang perlu untuk mengikuti kursus empat tahun dalam industri yang sama, dan juga alat-alat yang diperlukan untuk membuat peralihan yang lancar ke dalam pendidikan tinggi.

Terdapat variasi yang ketara dalam kos mengambil tahun persediaan dalam fesyen. Kos akhir bergantung kepada beberapa faktor, seperti martabat program dan di mana, dari segi geografi, ia ditawarkan.

Pelajar yang berjaya menamatkan tahun fesyen prep dan kemudian meneruskan untuk mendapatkan darjah disediakan untuk beberapa luas peranan dalam fesyen dan barangan di seluruh dunia. Aspirasi kerjaya biasa untuk graduan fesyen termasuk bekerja di perdagangan fesyen, pengurusan dan pengeluaran, atau dalam promosi dan pemasaran produk dan perkhidmatan yang berkaitan.

Setahun persediaan dalam fesyen adalah idea yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin memasuki industri fesyen global yang berkembang maju.Meneroka pilihan-pilihan yang ada dengan mengkaji direktori kami banyak program, dan menggunakan borang yang utama apabila anda mencari satu yang sesuai dengan keperluan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Milan Fashion Campus
Milan, Italy

Adakah anda ingin menjadi seorang pereka fesyen atau stylist tetapi anda tidak tahu bagaimana untuk memulakan? Milan Fashion Campus memberikan anda ....

Adakah anda ingin menjadi seorang pereka fesyen atau stylist tetapi anda tidak tahu bagaimana untuk memulakan? Milan Fashion Campus memberikan anda .... Baca Ringkas
Tahun Persediaan
01 Oct 2020
Sepenuh masa
English
Campus