close

Penapis

Lihat Hasil

Tahun persediaan dalam Fizik 2020

Tahun persediaan adalah pilihan yang sangat baik jika anda tidak merasa bersedia untuk memasuki program ijazah universiti. Kursus ini boleh membantu anda mengasah kemahiran akademik anda, dan juga memperoleh pengetahuan penting yang boleh membantu anda meneruskan pengajian anda. Anda mungkin bertanya, "Apakah tahun persediaan dalam fizik? " Program ini boleh mengajar anda tentang undang-undang… Baca lebih lanjut

Tahun persediaan adalah pilihan yang sangat baik jika anda tidak merasa bersedia untuk memasuki program ijazah universiti. Kursus ini boleh membantu anda mengasah kemahiran akademik anda, dan juga memperoleh pengetahuan penting yang boleh membantu anda meneruskan pengajian anda.

Anda mungkin bertanya, "Apakah tahun persediaan dalam fizik? " Program ini boleh mengajar anda tentang undang-undang yang mengawal tenaga, gerakan, perkara, dan objek di seluruh alam semesta. Anda mungkin boleh belajar tentang fizik nuklear, kinetik, astrofizik, elektromagnetisme, dan kawasan lain. Sesetengah program juga boleh mengajar anda tentang prinsip-prinsip matematik, kaedah saintifik, dan strategi penyelidikan atau kajian, yang mungkin terbukti berguna dalam kerjaya akademik anda.

Pendidikan dalam fizik boleh memberikan banyak manfaat kepada anda. Anda mungkin dapat mempertajam kemahiran matematik, pemikiran kritikal, analitik, atau menyelesaikan masalah anda. Anda juga mungkin dapat mempelajari banyak perkara mengenai sains fizikal, memberikan anda asas pengetahuan yang tidak ternilai.

Jika anda prihatin terhadap jumlah kos tahun persediaan dalam fizik, sedar bahawa tuisyen dan yuran akan berubah dari institusi ke institusi. Hubungi pejabat kewangan sekolah pilihan anda untuk menerima maklumat kewangan yang terkini, terperinci dan tepat. Adakah penyelidikan anda sebelum mendaftar.

Pelbagai kerjaya terbuka kepada mereka yang memilih untuk belajar fizik. Anda mungkin dapat mencari pekerjaan sebagai jurutera, juruteknik, atau ahli astronomi. Anda mungkin juga dapat bekerja di dalam akademik, menjadi profesor, pembantu penyelidik, ahli kakitangan universiti atau pendidik. Anda boleh bekerja untuk pelbagai organisasi, termasuk syarikat kecil, sederhana, dan besar serta agensi kerajaan atau badan penyelidikan bukan keuntungan.

Jika anda berminat dalam tahun persediaan fizik, maka anda berada di tempat yang betul. Anda boleh bermula di bawah. Hanya cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Scuola Leonardo Da Vinci
Milan, Itali +1 Lagi

Universiti Itali Bari, Milan, Pavia, Rome La Sapienza, Rome Tor Vergata dan Seconda Università of Naples kini menawarkan kursus Perubatan dan Pembedahan sarjana yang diajar da ... +

Universiti Itali Bari, Milan, Pavia, Rome La Sapienza, Rome Tor Vergata dan Seconda Università of Naples kini menawarkan kursus Perubatan dan Pembedahan sarjana yang diajar dalam bahasa Inggeris. Untuk mengakses program akademik ini, pemohon harus lulus Ujian Kemasukan Perubatan Antarabangsa IMAT, Ujian Kemasukan rasmi yang dibangunkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Itali (MIUR) dengan kerjasama Perkhidmatan Ujian Pengakuan Penilaian Cambridge (Cambridge Assessment's Admissions Testing Service). Scuola Leonardo Da Vinci menganjurkan Universiti Penyediaan Corse khusus untuk IMAT, yang bertujuan memberikan kemahiran kritis saintifik dan logik kepada semua pelajar asing yang sanggup mencuba IMAT untuk memasuki Fakulti Perubatan Itali. -
Tahun Persediaan
Sepenuh Masa
3 minggu
English
06 Jul 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini