Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan dalam Pengajian Profesional 2019/2020

Talian kursus tahun persediaan ditawarkan oleh banyak kolej dan universiti. Ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk mengambil kursus pos-menengah pada kadar mereka sendiri. Ini boleh menjadi sangat bermanfaat kepada pelajar-pelajar yang mencari pengalaman pendidikan bukan tradisional.

Satu program pengajian profesional merupakan tempat pendidikan yang cemerlang untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti kerjaya yang memberi ganjaran selepas tamat pendidikan yang lebih tinggi. Program jenis ini bertujuan untuk mengajar pelajar apa sahaja yang mereka perlu tahu tentang memasuki dan berjaya di tempat kerja.

Tahun persediaan dalam Pengajian Profesional

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Profesional

University of Southern California School of Pharmacy

Kecemerlangan Klinikal Lanjutan Program Pharmacy (selepas ini "ACEPP"), yang ditadbir oleh USC Pusat Pengajian Farmasi dan Akademi Antarabangsa, menawarkan pilih graduan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kecemerlangan Klinikal Lanjutan Program Pharmacy (selepas ini "ACEPP"), yang ditadbir oleh USC Pusat Pengajian Farmasi dan Akademi Antarabangsa, menawarkan pilih graduan dari universiti yang diiktiraf di luar negara yang komprehensif dan praktikal Pathway kepada lesen farmasi Amerika Syarikat. The ACEPP termasuk:

Program persediaan yang sangat disesuaikan (Bahasa Inggeris, TOEFL, dan FPGEE) untuk menyokong pensijilan FPGEC;Program pendidikan dan latihan khusus yang direka khusus untuk ahli farmasi terlatih di peringkat antarabangsa untuk mendapatkan pengalaman dalam persekitaran penjagaan kesihatan AS;Peluang latihan kemahiran didaktik dan klinikal berstruktur;Peluang yang berpengalaman yang bertujuan untuk mengukuhkan kemahiran klinikal dan pesakit.Penyiapan ACEPP yang tidak bersamaan akan menghasilkan Fellows mencapai 1,500 jam serta meletakkan diri mereka untuk mengambil peperiksaan NAPLEX dan pemeriksaan negeri. Fellows akan berinteraksi dengan fakulti, pentadbir dan pelajar USC School Pharmacy, mengembangkan rangkaian profesional mereka sambil merendam diri mereka dalam persekitaran profesional dan akademik khusus farmasi.Program Persiapan ACEP... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu