Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan dalam Pengajian Sains 2019/2020

Beberapa kursus yang berbeza boleh diambil semasa tahun persediaan. Selalunya, kelas ini juga boleh membantu pelajar membuat keputusan apa yang mengejar ketika mereka secara aktif cuba untuk mendapatkan ijazah Sarjana Muda Bersekutu atau. 

Pelajar yang berminat dalam kajian sains boleh mencari pilihan program di seluruh dunia. Bidang ini telah berkembang untuk merangkumi interaksi sains dan politik atau sains dan kehidupan seharian. Beberapa contoh termasuk pencemaran, bioetika, dan persenyawaan in-vitro.

Tahun persediaan dalam Pengajian Sains

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Sains

Melaka-Manipal Medical College

Pusat Yayasan adalah rumah kepada program Yayasan dalam Sains - satu kursus pra-universiti yang dirancang dengan baik yang mempersiapkan anda untuk masuk ke program MBBS ... [+]

Pusat Yayasan adalah rumah kepada program Yayasan dalam Sains - satu kursus pra-universiti yang dirancang dengan baik yang mempersiapkan anda untuk masuk ke program MBBS dan BDS utama kami.

Selamat datang ke Yayasan MMMC dalam Sains!

Kami adalah perintis negara dalam membina program pra-universiti yang direka khas untuk mereka yang ingin menjalani jalan mulia perubatan dan pergigian. Pertama sekali, program satu tahun dalam Program Sains (FiS) menawarkan gabungan subjek yang bertujuan untuk memberi anda pendahuluan komprehensif kepada kajian perubatan. Kami membantu anda membuat peralihan yang lancar ke dalam tahun pertama sekolah perubatan dengan memberi anda pengetahuan yang penting dan membangunkan kemahiran belajar dan pembelajaran anda. Apabila memenuhi syarat kemasukan yang ditetapkan, anda dijamin tempat dalam ijazah pilihan anda di MMMC. Pasukan kami yang berkelayakan tinggi didedikasikan untuk melancarkan laluan anda ke kecemerlangan akademik dan profesional!... [-]

مليسيا Melaka
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu