Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan dalam Pengajian Pengurusan 2019/2020

Setahun persediaan adalah pengenalan sepanjang tahun untuk kurikulum sarjana muda. Ia dirancang untuk pelajar yang telah sama ada baru menamatkan pengajian di sekolah tinggi atau GED usahakan mereka dan ingin menjadi lebih bersedia untuk kolej.

Apakah yang dimaksudkan dengan Tahun Persediaan Pengurusan? Program ini dirancang untuk pelajar yang berfikir bahawa mereka ingin bekerja dalam peranan kepimpinan. Setiap kurikulum adalah berbeza, tetapi pelajar sering akan diperkenalkan kepada perniagaan dan pengurusan prinsip-prinsip asas di samping membina kemahiran akademik dan komputer. Sesetengah program memberi tumpuan kepada pengurusan am, manakala yang lain mempunyai fokus pengurusan tertentu seperti sukan, hospitaliti, runcit, atau pengurusan penerbangan. Sekali setahun itu selesai, pelajar lebih bersedia untuk memulakan program ijazah pengurusan di kolej atau universiti.

Pelajar-pelajar yang melalui manfaat tahun persediaan dalam beberapa cara.Mereka membina kemahiran kepimpinan dan komunikasi yang akan membantu mereka dalam keadaan profesional dan peribadi akan datang, dan mereka dapatkan kredit kolej manakala menjadi lebih bersedia untuk kerja kursus mencabar.

Kos yang berkaitan dengan pengurusan setahun persediaan akan berbeza dengan ketara daripada sebuah sekolah yang lain. Terdapat institusi di seluruh dunia yang menawarkan program ini, jadi lokasi sekolah dan keperluan kurikulum tertentu adalah faktor kos yang besar. Pelajar perlu menghubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui apa yang tuisyen dan yuran lain akan.

Pelajar dengan kemahiran pengurusan adalah sentiasa dalam permintaan. Setahun persediaan tidak membawa kepada kerjaya yang secara langsung, tetapi ia mula membina asas yang akhirnya akan membawa kepada profesion. Pelajar yang pergi untuk mendapat ijazah pengurusan akan mempunyai peluang kerjaya dalam pelbagai jawatan pengurusan, bergantung kepada minat mereka dan fokus kajian.

Jika pengurusan adalah menarik minat anda, mula membandingkan sekolah sekarang.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Pengurusan

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Objektif program ini adalah untuk meningkatkan prestasi mana-mana projek dalam pencapaian objektif masa, kos dan kualiti, dengan melaksanakan metodologi untuk Pengurusan ... [+]

objektif

Meningkatkan prestasi mana-mana projek dalam pencapaian masa, kos dan objektif kualiti, melaksanakan metodologi untuk Pengurusan Projek Profesional. Ketahui mengenai metodologi pengurusan projek PMI® (Institut Pengurusan Projek) dan dapatkan pengalaman yang diperlukan untuk membentangkan peperiksaan pensijilan profesional PMP® (Projek Pengurusan Profesional).

Faedah program iniMendapatkan pensijilan antarabangsa yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pengurusan projek.Meningkatkan peluang untuk mengiktiraf peperiksaan pensijilan PMP®.Ketahui dan aplikasikan amalan terbaik untuk pengurusan profesional projek.Diarahkan ke

Pentadbir, pengurus dan pengurus projek yang berminat untuk mendapatkan pensijilan profesional sebagai PMP®, baik dari syarikat dan perkhidmatan pembuatan dan swasta, bukan keuntungan atau organisasi kerajaan, atau yang telah menyelesaikan atau yang sedang belajar Diploma dalam Pengurusan Projek : Persediaan untuk Sijil yang diberikan oleh ITESM.... [-]

Mexico Buenavista Santa Fe Santiago de Querétaro
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
24 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu