Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan dalam Pentadbiran Perniagaan 2019/2020

Program persediaan boleh memperkenalkan pelajar sekolah menengah atau siswazah ke pelbagai industri, membantu mereka menentukan kerjaya tertentu untuk diteruskan. Penyiapan kursus ini boleh membantu pelajar-pelajar kolej untuk meningkatkan pencapaian akademik mereka, yang mungkin mengakibatkan kemasukan ke sekolah pilihan mereka.

Apakah program persediaan dalam pentadbiran perniagaan? Beberapa program ini tersedia untuk pelajar yang terlibat secara aktif dalam menyiapkan ijazah sarjana muda mereka. Laluan ini mungkin memerlukan dua atau tiga syarat untuk melengkapkan dan sering mengakibatkan penempatan universiti apabila selesai. Kursus pentadbiran perniagaan boleh meliputi topik seperti perakaunan, pengurusan jenama, kajian perniagaan, ekonomi, pengurusan sumber manusia, pemasaran, atau kewangan dan pelaburan. Pelajar boleh mendapatkan asas yang diperlukan untuk kursus pengajian ijazah sarjana muda atau sarjana yang lebih khusus.

Graduan daripada program persediaan dalam pentadbiran perniagaan sering mempunyai kemahiran perniagaan yang sangat baik, yang boleh membawa kepada pelbagai kelebihan yang berkaitan dengan perniagaan. Pelajar juga boleh membangunkan kemahiran hidup praktikal, seperti cara belanjawan atau melabur untuk persaraan. Bergantung kepada lokasi program, pelajar juga mungkin mempunyai peluang untuk belajar tentang perniagaan atau kewangan di dalam negara tertentu.

Kebanyakan kolej dan universiti mempunyai sistem yuran dan tuisyen mereka sendiri. Faktor-faktor yang banyak mempengaruhi kos keseluruhan penyertaan dalam program persediaan. Pelajar yang berminat harus melakukan penyelidikan sendiri mengenai setiap sekolah untuk menentukan tindakan terbaik mereka.

Terdapat banyak peluang kerjaya yang tersedia untuk graduan program pentadbiran perniagaan. Dengan menyelesaikan program persediaan, graduan mungkin layak mendapat pekerjaan sebagai pembantu sumber manusia, penganalisis inventori, penolong pengarah, pembantu pentadbiran, atau pentadbir klinikal. Jawatan sebagai pentadbir hutang dan akaun pentadbir yang boleh diterima, pengurus perkhidmatan pentadbiran serantau, pengarah lapangan terbang, penganalisis sumber manusia atau pentadbir hadapan.

Melengkapkan program persediaan dalam pentadbiran perniagaan boleh mendorong graduan menjadi kerjaya yang berjaya dan memuaskan. Nasib baik, terdapat peluang untuk penyertaan di seluruh dunia, di dalam bilik darjah tradisional dan format dalam talian. Untuk memulakan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan

University Canada West (UCW)

Kami faham bahawa sesetengah pelajar tidak mempunyai kelayakan profesional atau akademik tetapi ingin meneruskan program MBA. Pelajar mempunyai pilihan untuk melengkapkan ... [+]

Yayasan MBA

Kami faham bahawa sesetengah pelajar tidak mempunyai kelayakan profesional atau akademik tetapi ingin meneruskan program MBA. Pelajar mempunyai pilihan untuk melengkapkan empat kursus Yayasan MBA. Untuk memenuhi syarat untuk masuk ke program MBA, pelajar perlu mendapat gred B atau lebih baik pada setiap kursus Yayasan.

Struktur Kursus

Yayasan MBA merangkumi kursus dalam bidang berikut:

MBAF 501 - Perniagaan

Pelajar akan belajar untuk menulis dokumen bertulis dan persembahan yang akan membantu mereka berjaya dalam kursus MBA dan tempat kerja. Pelajar akan belajar untuk menganalisis konteks dan penonton, menentukan kandungan tujuan dan mesej, dan mengintegrasikan reka bentuk visual yang berkesan untuk mewujudkan komunikasi tempat kerja tertulis yang boleh diterima, difahami, digunakan dan diambil secara cekap, cepat, dan tepat.... [-]

Kanada Vancouver
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu