Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan dalam Perakaunan 2019/2020

Faedah utama akan melalui satu tahun persediaan ialah ia meletakkan asas yang stabil bagi anda untuk mencapai kejayaan besar semasa sepanjang kerjaya yang panjang akademik anda. 

Perakaunan adalah satu bidang kajian yang melibatkan analisis syarikat atau aktiviti ekonomi organisasi. Maklumat ini kemudian dilaporkan semula sama ada pengurusan, pemiutang, atau pelabur. Perakaunan juga boleh dirujuk sebagai laporan kewangan.

Tahun persediaan dalam Perakaunan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Perakaunan

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Kewangan ... [+]

Apakah ACCA?

Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA) adalah badan perakaunan yang paling berpandangan ke hadapan di dunia dari UK dengan lebih 200,000 ahli dan 486,000 pelajar di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1904, kelayakan ACCA telah membawa jalan masuk dalam inovasi dan menghasilkan profesional kewangan dan akauntan yang layak yang dicari oleh majikan. Dengan pejabat di lebih 100 negara, kehadiran antarabangsa ACCA memastikan pelajar dan ahli disokong dengan baik dalam perjalanan akademik dan profesional mereka di mana sahaja mereka berada.

6 Alasan untuk Pilih ACCA

Kewangan

Bekerja di mana-mana di dunia - dengan kehadiran di lebih daripada 181 negara, ACCA adalah salah satu kelayakan perakaunan yang paling antarabangsa di dunia.Keupayaan bekerja - majikan di seluruh dunia mencari profesional yang berpotensi dan berasaskan nilai dengan kelayakan yang kuat. Ahli-ahli ACCA menikmati kerjaya yang kuat dan pertumbuhan kerjaya yang bermanfaat dan sangat dicari dalam industri.Fleksibiliti - ACCA menawarkan banyak mata masuk, sama ada anda mempunyai pendidikan perakaunan sebelum atau tidak. Pelajar juga boleh mengambil peperiksaan 4 kali setahun yang bermakna mereka boleh maju ke keahlian dengan cepat.PelajarRangkaian global - ACCA menyediakan peluang kepada pelajar dan ahli untuk berangkaian melalui platform media sosial, acara ahli atau komuniti pembelajaran maya. Ini bermakna anda boleh memilih kenalan berharga seperti mentor atau kenalan industri yang boleh memudahkan perjalanan ACCA anda.Think Ahead - apabila anda menyertai ACCA, anda menjadi sebahagian dari organisasi yang berfikir ke depan, dan mendorong perubahan dalam sektor perakaunan. Sebagai ahli ACCA, anda akan mendapat peluang untuk membentuk masa depan profesion perakaunan.Kelayakan tambahan... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 - 30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu