Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Tahun persediaan dalam Pengajian Reka Bentuk 2019/2020

Orang-orang yang tidak pasti tentang memperoleh pendidikan lebih tinggi di sekolah menengah mungkin ingin mempertimbangkan mendaftar dalam tahun persediaan. Jenis program ini boleh membantu individu mengetahui jika mereka benar-benar bersedia untuk berkomitmen ke kursus peringkat kolej. Satu kursus persediaan biasa berlangsung selama dua semester.

Ada yang bertanya, apakah tahun persiapan dalam kajian reka bentuk? Kursus pendidikan ini mungkin hanya untuk individu yang ingin mempelajari lebih lanjut tentang teori warna, lukisan, ilustrasi, identiti visual, dan strategi reka bentuk. Banyak yang mendaftarkan diri dalam jenis program ini supaya mereka lebih bersedia untuk masuk ke dalam program gelar sarjana dalam reka bentuk.

Terdapat beberapa manfaat bagi mereka yang melengkapkan tahun persediaan dalam reka bentuk. Kemahiran berfikir kritikal yang dipertingkatkan dan keupayaan untuk mengambil bahagian dalam latihan pemikiran kritikal dapat meninggalkan pelajar lebih lengkap untuk peluang pendidikan tinggi.Kemahiran kreatif yang diperoleh pada tahun persediaan ini sering menambah keupayaan pelajar untuk menyelesaikan projek dalam pelbagai cara.

Bergantung kepada jenis kolej, universiti atau sekolah yang menganjurkan tahun persediaan, tuisyen mungkin berbeza-beza. Perkara-perkara lain yang boleh menyebabkan kos tuisyen termasuk jenis kursus dan panjang kursus. Sesetengah pendidikan pendidikan tinggi menawarkan pakej bantuan kewangan, yang mesti dipertimbangkan untuk kos tuisyen.

Pelajar yang melengkapkan tahun persediaan dalam reka bentuk boleh mendapatkan kedudukan seperti pereka grafik, pereka perindustrian, pereka dalaman atau pereka fesyen. Kursus ini juga membolehkan para pelajar mengejar kerjaya sebagai seni atau guru. Bagi sesetengah orang, pengetahuan yang diperoleh apabila selesai kursus ini dapat membantu menentukan bahagian reka bentuk yang akan mereka fokuskan untuk kerjaya.

Untuk mengurangkan minat reka bentuk anda, program persediaan mungkin hanya pilihan yang tepat.Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Pengajian Reka Bentuk

MOPA

Tahun Persediaan dalam Seni adalah tahun yang umum, dan bertujuan untuk membantu anda dalam memasuki kemunculan grandes, terutamanya dalam animasi. Tuisyen dalam bahasa P ... [+]

Bahasa tuisyen: Bahasa Perancis

Tahun Persediaan dalam Seni adalah tahun umum, dan bertujuan untuk membantu anda dalam memasuki seni rupa, reka bentuk dan terutamanya dalam animasi.

Lokasi kajian: Arles

Objektifnya

Pengajaran ini menggantikan subjek artistik asas dengan bengkel dan projek dalam fotografi, sejarah filem animasi, sejarah seni, patung, lukisan ...

Kursus

Objektif kami adalah membawa potensi kreatif anda, memperkaya pengetahuan budaya dan artistik anda, memberikan anda kaedah kerja dan, di atas semua, mereka memberi keyakinan kepada bakat anda.

Tahun ini akan membolehkan anda memperoleh asas kemahiran yang mantap dan membina portfolio yang mencerminkan anda dan orientasi kerjaya anda.... [-]

Perancis Arles
Permintaan Maklumat
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ITECOM Art Design Paris

Pelajar akan dapat memperoleh asas-asas budaya yang penting dalam bidang seni dan mempersiapkan diri lebih baik untuk salah satu pengkhususan kami dan terutama untuk memp ... [+]

Matlamat tahun persediaan ini adalah untuk membangunkan pengetahuan agar mempunyai gambaran yang luas tentang seni yang digunakan, PAO dan profesi Web untuk dapat menentukan sendiri dalam projek orientasinya.

Pelajar akan dapat memperoleh asas-asas budaya yang penting dalam bidang seni dan untuk mempersiapkan dirinya lebih baik untuk salah satu pengkhususan kami dan terutama untuk memperbaiki pilihan terakhirnya untuk pekerjaan masa depannya.

ITECOM Paris">

Wasiat fakulti kami adalah untuk melatih anda untuk mengembangkan sensitiviti dan kreativiti anda kepada amalan seni yang berbeza. Pada akhir tahun ini, pelajar akan dapat menentukan pilihan orientasi dan pengkhususannya pada tahun berikutnya.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City and Islington College

Kolej mempunyai rekod cemerlang pencapaian bagi pelajar A Level. Pada tahun 2013, kadar kelulusan keseluruhan adalah yang mengagumkan 98% daripada 1622 penyertaan - dan p ... [+]

Program A Level dikaji pada Tahap 3 dalam tempoh dua tahun. Anda akan belajar dengan cara tradisional di mana gred akhir anda akan berdasarkan kepada peperiksaan akhir tahun.

Kelayakan yang dibahagikan ke dalam Tahap AS (1 tahun) dan Tahap A2 (tahun 2) yang membuat setiap sehingga 50% daripada gred anda secara keseluruhan. Kebanyakan pelajar mengambil 4 mata pelajaran dalam tahun pertama mereka dan 3 pada tahun kedua mereka. Kami mempunyai 34 mata pelajaran yang ada di A Level (22 yang mempunyai kadar lulus 100%):

biologi Pengajian Perniagaan Kimia Pengkomputeran Kritikal dan Kontekstual Kajian Tarian Drama & Teater Kajian Ekonomi Elektronik Bahasa Inggeris Bahasa & Sastera Kesusasteraan Inggeris Pengajian Filem Seni Halus Perancis Matematik lanjut Geografi Bahasa Jerman Kerajaan & Politik OCR Grafik SEJARAH Bahasa Itali Matematik Pengajian Media Muzik Teknologi Muzik FALSAFAH Fotografi Fizik Psikologi pengajian agama Sosiologi Bahasa Sepanyol Tekstil Turki ... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Jika anda seorang pelajar antarabangsa dengan Seni ... [+]

Seni

Jika anda seorang pelajar antarabangsa dengan Seni

Pathway Industri Kreatif

Bagi pelajar yang telah menamatkan ijazah dalam bukan Seni

Contoh Pathway Industri Kreatif *Promosi FesyenPengurusan InovatifPengurusan Reka Bentuk FesyenPemasaran Fesyen StrategikPengurusan Peruncitan FesyenPengurusan Reka Bentuk Dan BudayaMerchandising Visual FashionSeniFesyen Keusahawanan Dan InovasiPsikologi Untuk Profesional FesyenReka Bentuk Pengalaman Perkhidmatan Dan InovasiImagination Gunaan Dalam Industri KreatifKultur fesyenCuration fesyenPengkajianPemuliharaanHadapan FesyenBudaya, Kritikan Dan PencapaianMedia, Komunikasi Dan Amalan KritikalMengiklankanPenerbitanPerhubungan AwamPengeluaran Media Fesyen... [-]
United Kingdom Cambridge
Og 2020
English
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu