Filter
Tahun Persediaan
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Tahun persediaan di Rusia 2019/2020

Setahun persediaan adalah program akademik khusus direka untuk membantu pelajar bersedia untuk tahun pertama mereka kolej atau universiti. Tahun persediaan telah diwujudkan untuk membantu pelajar membuat peralihan yang lancar dari sekolah tinggi ke kolej.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Tahun persediaan di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Chechen State Pedagogical University

Setakat pendidikan pelajar antarabangsa terdiri daripada dua peringkat di Rusia, sebelum kemasukan ke universiti semua pemohon antarabangsa harus mengambil kursus bahasa ... [+]

Mengenai Jabatan Persediaan

ChSPU mengalu-alukan pelajar antarabangsa dan Jabatan Persediaan untuk pelajar antarabangsa ditubuhkan untuk mereka pada tahun 2015.

Setakat pendidikan pelajar antarabangsa terdiri daripada dua peringkat di Rusia, sebelum kemasukan ke universiti semua pemohon antarabangsa harus mengambil kursus bahasa Rusia. Kursus ini termasuk Perbualan Rusia dan kursus pengenalan mata pelajaran asas yang dihantar dalam bahasa Rusia. Kursus Percakapan Rusia adalah untuk Pemula. Semasa pelajar 1 semester belajar fonetik, tatabahasa dan perbendaharaan kata perbualan.

Kursus Pengenalan ditawarkan untuk pelajar Pra-Pertengahan yang bercakap bahasa Rusia tetapi ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka dan menguasai bahasa untuk dapat memahami kuliah di Rusia. Kursus ini merangkumi mata pelajaran berikut: Biologi, Kimia, Matematik, Fizik dan beberapa mata pelajaran lain yang berkaitan dengan pengkhususan masa depan mereka.... [-]

Rusia Grozny
Sept. 2019
Russian
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Higher School of Economics

Latihan bahasa Rusia untuk pelajar antarabangsa yang ingin memasuki program sarjana muda dan sarjana Rusia diajar. ... [+]

Untuk pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Rusia mengajar program sarjana muda atau sarjana tetapi terhad atau tiada pengetahuan sedia ada bahasa, Tahun Persediaan menyediakan latihan intensif.

Selepas meliputi asas-asas Russian, program ini dibahagikan kepada trek yang dikhaskan untuk kemanusiaan, ekonomi, dan teknologi dan kejuruteraan. Pada berjaya menamatkan Tahun Persediaan, pelajar boleh memohon biasiswa penuh kepada program tuisyen Rusia diajar HSE.

Tempoh: Oktober 2017 - Julai 2018 (32 minggu)

Tarikh akhir: 17 Ogos, 2017

Yuran: 135,000 Rubles

Pelajar-pelajar yang menamatkan program mempunyai: Mencukupi penguasaan bahasa Rusia untuk belajar di prasiswazah atau siswazah program pilihan mereka dan keupayaan untuk berkomunikasi dalam keadaan profesional dan sosial ... [-]
Rusia Moscow Saint Petersburg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
32 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu