Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Tahun persediaan dalam Sains Komputer 2019/2020

Kursus persediaan sering digunakan untuk membantu pelajar-pelajar kolej meningkatkan peluang skolastik mereka semasa sekolah menengah. Program-program ini amat berguna untuk pelajar yang peluang akademik sekolah tinggi tidak sesuai dengan keperluan yang ketat untuk universiti yang kompetitif.

Apakah program persediaan dalam sains komputer? Kursus-kursus yang terlibat dalam menyelesaikan jalan ini mungkin memperkenalkan pelajar sekolah menengah ke dalam pengajian akademik dan cabaran kolej. Bidang ilmu komputer termasuk kajian tentang pertumbuhan perkembangan teknologi. Kelas mungkin termasuk pengenalan kepada pengiraan atau pengkodan, matematik, elektronik, mekanik elektrik dan optik, seni bina komputer, atau sistem operasi. Topik mungkin termasuk penggunaan algoritma untuk mentafsir dan memproses maklumat. Kerja kursus juga mungkin melibatkan pengaturcaraan di WEB, Java dan C.

Apabila pelajar meninggalkan program persediaan mereka, mereka cenderung untuk membangunkan kemahiran penyelidikan kolej yang lebih baik dan kemahiran pengurusan masa yang lebih baik. Sesetengah pelajar mungkin mendapati bahawa kemahiran matematik dan organisasi mereka telah membawa kepada kebiasaan bajet yang lebih baik atau pemahaman mereka mengenai sistem perisian dan operasi telah membawa kepada masalah yang lebih sedikit dengan malware dan virus.

Kos penyertaan dalam program persediaan boleh dipengaruhi oleh faktor-faktor seperti universiti yang menawarkan kursus, sumber kewangan yang ada dalam masyarakat dan keperluan kelayakan. Pelajar yang berminat perlu meneliti kemungkinan mereka dengan menghubungi universiti atau kolej yang bakal datang secara langsung.

Program persediaan tidak menghasilkan ijazah perguruan tradisional, tetapi ia boleh membuka banyak pintu dalam industri sains komputer. Sesetengah pilihan mungkin termasuk kedudukan magang dengan agensi penyelidikan dan pembangunan atau penolong jawatan untuk seorang profesor. Dengan bukti yang cukup tentang kemahiran dan kebolehan mereka, graduan daripada program persediaan boleh bergerak langsung ke pekerjaan sebagai saintis komputer atau jurutera, penganalisis sistem komputer, jurutera perisian, penyelidik sains data, atau pengaturcara komputer.

Program-program ini boleh didapati di banyak tempat di seluruh dunia. Beberapa kursus persediaan boleh didapati pada pembelajaran jarak jauh atau platform dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sains Komputer

3IL Groupe

La prepa intégrée 3iL a été conçue pour ceux qui souhaitent reunir les Avantages d'une classe préparatoire Scientifique tout en réalisant une rendaman SEGERA dans le doma ... [+]

La prepa intégrée 3iL a été conçue pour ceux qui souhaitent reunir les Avantages d'une classe préparatoire Scientifique tout en réalisant une rendaman SEGERA dans le domaine de l'informatique (développement, réseaux, Systèmes). Elle se différencie des autres program préparatoires par la découverte de l'informatique des le 1er Semestre avec la Réalisation de projets concrets et une ouverture sur le développement personne du futur Ingénieur.

La prepa 3iL, c'est:

1 seksyen classique (40 tempat) / 1 seksyen internationale (30 tempat)

4 semestres tuangkan 120 kredit ECTS

Pengesahan d'une Lesen 2 en Sciences de l'Ingénieur / sebutan informatique

... [-]
Perancis Limoges
Permintaan Maklumat
Perancis
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eötvös Loránd University

Program ini adalah disyorkan untuk pelajar masa depan yang ingin membina asas yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran mereka dalam program Sains Komputer BSc. Pelajar yang ... [+]

Program ini adalah disyorkan untuk pelajar masa depan yang ingin membina asas yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran mereka dalam program Sains Komputer BSc. Pelajar yang diterima masuk ke BSc Sains Komputer tetapi tidak dapat mencapai tahap minimum dalam peperiksaan masuk juga akan diarahkan semula ke Kursus Awal kami.

Kekuatan program

Kurikulum Kursus Awal dipasang pada topik yang berkaitan dengan program BSc. Ia termasuk kursus dalam Matematik, Informatik, dan Bahasa Inggeris.

Struktur

Program Persediaan

Pengenalan Matematik IPengenalan kepada Informatika IBahasa Inggeris Asas IPengenalan kepada Matematik IIPengenalan kepada Informatika IIAsas Bahasa Inggeris IIPeluang kerjaya... [-]
Hungary District V.
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu