Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Tahun persediaan dalam Seni Halus 2019/2020

Setahun persediaan dalam mana-mana subjek membolehkan pelajar untuk mengejar dan bersedia untuk apa yang akan datang dalam pendidikan kolej mereka. Ini adalah pilihan yang baik untuk pelajar bukan tradisional yang memilih untuk melakukan sesuatu dengan cara mereka sendiri.

Mengetahui jawapan kepada soalan, "apa adalah tahun persediaan dalam seni halus? " Akan membantu pelajar membuat keputusan jika ini adalah jalan yang betul untuk mereka. Mereka harus melakukan beberapa kajian awal sebelum membuat keputusan muktamad. Kelas di mata pelajaran seperti kemanusiaan dan topik teknikal akan memberi pelajar pendidikan yang sempurna, dengan kemahiran yang mereka boleh memohon untuk semua kawasan. Mereka juga akan belajar tentang sejarah seni untuk memberi keping kontemporari konteks yang lebih mendalam dan membina asas yang kukuh untuk masa depan mereka.

Seorang pelajar yang rajin boleh mendapat manfaat daripada tahun persediaan dalam seni halus dalam pelbagai cara dalam kedua-dua kehidupan peribadi dan profesional mereka. Mereka akan menjadi lebih yakin dalam bidang kerjaya pilihan mereka, dan juga belajar kemahiran kerja penting dan mendapatkan lebih dekat dengan kelayakan yang mereka perlukan.

Arif kos untuk mengambil kursus seperti ini bergantung kepada beberapa faktor. Panjang kursus dan bahan yang diperlukan adalah dua butiran yang mungkin menjejaskan harga. Adakah beberapa penyelidikan untuk mengetahui kos program tertentu.

Setahun persediaan dalam seni halus boleh membantu anda mendapatkan kemasukan ke semua jenis kerjaya yang menarik. Kemahiran yang dipelajari di sini boleh digunakan dalam pelbagai pekerjaan yang berbeza. Pelajar boleh menjadi kurator muzium dan mengelilingi diri mereka dengan yang terbaik daripada sejarah seni. Mereka boleh menyebarkan kasih sayang mereka untuk seni dengan mengajar kursus sebagai seorang profesor. Mungkin mereka mahu membawa seni lebih ke dalam dunia dengan mewujudkan secara profesional, atau memberi keping lama hidup baru sebagai pemulih antik.

Permohonan adalah langkah pertama perjalanan yang penting, dan bernasib baik kerana ia 's mudah untuk dilakukan. Anda hanya perlu mencari patut yang betul. Jumlah pilihan di luar sana membuat ia mungkin untuk apa-apa jenis pelajar untuk mencapai impian mereka.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Seni Halus

MOPA

Tahun Persediaan dalam Seni adalah tahun yang umum, dan bertujuan untuk membantu anda dalam memasuki kemunculan grandes, terutamanya dalam animasi. Tuisyen dalam bahasa P ... [+]

Bahasa tuisyen: Bahasa Perancis

Tahun Persediaan dalam Seni adalah tahun umum, dan bertujuan untuk membantu anda dalam memasuki seni rupa, reka bentuk dan terutamanya dalam animasi.

Lokasi kajian: Arles

Objektifnya

Pengajaran ini menggantikan subjek artistik asas dengan bengkel dan projek dalam fotografi, sejarah filem animasi, sejarah seni, patung, lukisan ...

Kursus

Objektif kami adalah membawa potensi kreatif anda, memperkaya pengetahuan budaya dan artistik anda, memberikan anda kaedah kerja dan, di atas semua, mereka memberi keyakinan kepada bakat anda.

Tahun ini akan membolehkan anda memperoleh asas kemahiran yang mantap dan membina portfolio yang mencerminkan anda dan orientasi kerjaya anda.... [-]

Perancis Arles
Permintaan Maklumat
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Riaci

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan persediaan untuk Accademia di Belle Arti di Itali. Yayasan dalam program ini termasuk Lukisan, Sejarah Seni, Bengke ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan persediaan untuk Accademia di Belle Arti di Itali. Yayasan dalam program ini termasuk Lukisan, Sejarah Seni, Bengkel dan Bahasa Itali. Pilihan-pilihan yang bergantung kepada sekolah yang ingin anda masukkan termasuk Lukisan Minyak dan Air, Sejarah Seni Bina, dan Penyediaan Portfolio. Kurikulum diubah untuk meminta sekolah anda.

Accademia Riaci menyediakan program berikut:

Kandungan Kursus:

Pelajaran pengkhususan Kajian bebas Lawatan Seni Dipandu Peringkat Seni Pelajaran Seni Asas (Sejarah Seni, Lukisan Asas, Teori Warna, Lukisan 3D)

Program satu tahun:

3 September 2018 - 26 April 2019 2 September 2019 - 24 April, 2020 ... [-]
Itali Florence
Permintaan Maklumat
Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu