Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

9 Tahun persediaan dalam Pengajian Seni 2020

Setahun persediaan bertujuan untuk menyediakan pelajar bagi tahun pertama pengajian tinggi. Kursus-kursus yang dijalankan banyak kali termasuk bahasa dan kursus ijazah peringkat yang meletakkan asas untuk pembelajaran selanjutnya.

Apakah yang dimaksudkan dengan tahun persediaan dalam bidang seni? Ia adalah kursus pengajian yang memberi tumpuan kepada mata pelajaran yang perlu anda fahami untuk masuk peperiksaan universiti. Sebagai contoh, tahun persediaan dalam bidang seni dan seni bina termasuk mata pelajaran seperti seni dan seni sejarah untuk artis masa depan, dan kursus dalam geometri dan lukisan teknikal arkitek masa depan. Pelbagai macam kursus boleh didapati dalam kajian media, kemanusiaan, dan bidang-bidang seni. Modul teras seperti Inggeris dan Kemahiran Kajian University 1 dan 2 bantuan dengan kemahiran komunikasi asas Bahasa Inggeris.

Manfaat kursus kajian banyak. Anda akan mempunyai kemahiran komunikasi yang lebih besar dan lebih bersedia untuk masa depan, kajian lanjutan.Dengan pendidikan yang lebih datang peluang yang lebih besar untuk gaji yang lebih tinggi.

Kos berbeza dengan ketara antara sekolah yang berbeza yang menawarkan tahap yang sama. Ia adalah bijak untuk penyelidikan pilihan dan memahami semua fi dan kos tuisyen sebelum memohon.

Kerjaya disediakan untuk pelajar yang memulakan pengajian universiti dalam bidang seni adalah banyak, dan termasuk kedua-dua laluan kerjaya kreatif dan teknikal. Sebagai contoh, seorang pelajar yang memilih kajian media boleh bekerja sebagai seorang wartawan profesional atau akhirnya sebagai profesor pengajian media atau komunikasi. Wartawan menemubual tokoh-tokoh utama berkaitan dengan isu-isu utama dan melaporkan fakta-fakta kepada orang ramai. Media digital, fotografi dan video mungkin akhirnya memainkan peranan yang penting dalam kerjaya ini. Seorang artis atau arkitek akan bekerjasama dengan pelanggan untuk menentukan reka bentuk yang sesuai untuk kerja-kerja ditauliahkan dan membuat pentafsiran dan reka bentuk akhir.

Pilihan antarabangsa wujud untuk pelajar yang berminat dalam bidang seni.Kursus dalam talian adalah cara yang baik untuk membuat keputusan jika program yang tepat untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

9 Hasil dalam Pengajian Seni

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Program portfolio 6-minggu ini adalah kursus pendek modul tunggal untuk pelajar yang berjaya mencapai peringkat A tetapi tidak mempunyai portfolio yang diperlukan untuk m ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program portfolio 6-minggu ini adalah kursus pendek modul tunggal untuk pelajar yang berjaya mencapai peringkat A tetapi tidak mempunyai portfolio yang diperlukan untuk memohon kursus Ijazah Kehormat dalam bidang berkaitan reka bentuk. Program ini khusus untuk pelajar-pelajar yang menuntut Reka Bentuk Produk BA (Hons), Rekabentuk BA (Kepujian), BA (Hons) Pengiklanan dan Pengurusan Jenama, Animasi BA (Kepujian) dan BA (Hons) program.APAKAH PORTFOLIO?

Portfolio ialah dokumentasi yang disusun karya seni anda yang mungkin termasuk lakaran, lukisan, ilustrasi, lukisan, fotografi karya seni 3d, tulisan, dan banyak lagi.

MENGAPA saya perlu menyerahkan PORTFOLIO?

Ia adalah untuk mengukur sejauh mana anda belajar tentang bidang seni dan reka bentuk, dan juga untuk keperluan kemasukan bagi Reka Bentuk Produk BA (Hons), reka bentuk pengangkutan BA (Hons), dan BA (Hons) pengiklanan dan Pengurusan jenama, BA (Hons) animasi, dan BA (Hons) kesan visual dan program ijazah reka bentuk Konsep.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Januari 2020
English
Sepenuh masa
6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Riaci

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan persediaan untuk Accademia di Belle Arti di Itali. Yayasan dalam program ini termasuk Lukisan, Sejarah Seni, Bengke ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan persediaan untuk Accademia di Belle Arti di Itali. Yayasan dalam program ini termasuk Lukisan, Sejarah Seni, Bengkel dan Bahasa Itali. Pilihan-pilihan yang bergantung kepada sekolah yang ingin anda masukkan termasuk Lukisan Minyak dan Air, Sejarah Seni Bina, dan Penyediaan Portfolio. Kurikulum diubah untuk meminta sekolah anda.

Accademia Riaci menyediakan program berikut:

Kandungan Kursus:

Pelajaran pengkhususan Kajian bebas Lawatan Seni Dipandu Peringkat Seni Pelajaran Seni Asas (Sejarah Seni, Lukisan Asas, Teori Warna, Lukisan 3D)

Program satu tahun:

3 September 2018 - 26 April 2019 2 September 2019 - 24 April, 2020 ... [-]
Itali Florence
Permintaan Maklumat
Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ITECOM Art Design Paris

Pelajar akan dapat memperoleh asas-asas budaya yang penting dalam bidang seni dan mempersiapkan diri lebih baik untuk salah satu pengkhususan kami dan terutama untuk memp ... [+]

Matlamat tahun persediaan ini adalah untuk membangunkan pengetahuan agar mempunyai gambaran yang luas tentang seni yang digunakan, PAO dan profesi Web untuk dapat menentukan sendiri dalam projek orientasinya.

Pelajar akan dapat memperoleh asas-asas budaya yang penting dalam bidang seni dan untuk mempersiapkan dirinya lebih baik untuk salah satu pengkhususan kami dan terutama untuk memperbaiki pilihan terakhirnya untuk pekerjaan masa depannya.

ITECOM Paris">

Wasiat fakulti kami adalah untuk melatih anda untuk mengembangkan sensitiviti dan kreativiti anda kepada amalan seni yang berbeza. Pada akhir tahun ini, pelajar akan dapat menentukan pilihan orientasi dan pengkhususannya pada tahun berikutnya.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Autograf

Peningkatan Seni Gunaan, adalah tahun pertama pertama Sarjana Muda yang dicadangkan oleh Autograf , ia diiktiraf dan tertakluk kepada kawalan Kementerian Pendidikan. ... [+]

Peningkatan Seni Gunaan, adalah tahun pertama pertama Sarjana Muda yang dicadangkan oleh Autograf , ia diiktiraf dan tertakluk kepada kawalan Kementerian Pendidikan.

Tahun pertama latihan ini ditujukan untuk mempelajari teknik asas lukisan, reka bentuk grafik, penerbitan desktop, animasi 3D dan analisis ruang. Ia dimuktamadkan dengan aplikasi praktikal dalam perniagaan.

MANAA mengetuai khususnya kepada kursus pendidikan tinggi berikut dalam seni yang digunakan:

Sarjana Muda dan BTS dalam Reka Bentuk GrafikSarjana Muda dan BTS dalam Reka Bentuk DigitalSarjana Muda dan BTS dalam Reka Bentuk AngkasaSeni Permainan Video Sarjana Muda

Sebagai tambahan kepada kajian lanjut dalam bahagian-bahagian ini, peningkatan adalah pintu masuk ke latihan seni lain yang diterapkan. Ia juga merupakan persiapan yang sangat baik untuk pertandingan akses dalam seni, seni bina dan sekolah reka bentuk.... [-]

Perancis Paris
Permintaan Maklumat
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Adakah pembohongan bakat seni dalam diri anda? Adakah anda bermimpi untuk menjadi seorang arkitek? Mendaftar untuk salah satu daripada kursus persediaan kami untuk kajian ... [+]

Adakah pembohongan bakat seni dalam diri anda? Adakah anda bermimpi untuk menjadi seorang arkitek? Mendaftar untuk salah satu daripada kursus persediaan kami untuk kajian seni di pusat kami di Prague-Krystal!

Kursus ini memberi tumpuan kepada tuisyen Czech intensif dan mata pelajaran di mana pelajar akan duduk pintu masuk peperiksaan universiti. Ini sebabnya kami menawarkan artis masa depan subjek seperti seni, sejarah seni atau seminar seni. Arkitek yang bercita-cita kami juga menawarkan geometri deskriptif, matematik atau lukisan teknikal.

Bidang pengajian boleh dipecahkan menggunakan utama berikut: - mata pelajaran Ekonomi - Prague-Hostivar, Poděbrady - mata pelajaran teknikal - Prague-Hostivař, Poděbrady, Liberec - mata pelajaran Kemanusiaan - Prague-Krystal, Poděbrady - mata pelajaran Sains - Mariánské Lázně - Artistik mata pelajaran dan seni bina - Prague-Krystal - Czech Bahasa untuk Warga asing - Prague-Albertov... [-]

Republik Czech Prague
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 - 1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Adakah anda mempunyai ijazah Sarjana Muda dan ingin sambung pengajian di Republik Czech? Mendaftar untuk salah satu daripada kursus-kursus kami di ... [+]

Adakah anda mempunyai ijazah Sarjana Muda dan ingin sambung pengajian di Republik Czech? Mendaftar untuk salah satu daripada kursus-kursus kami di Prague-Krystal!

Pelajar akan belajar bahasa Czech intensif, sebelum membawa masuk pengetahuan mata pelajaran pakar Kemanusiaan.

Semester musim sejuk adalah terutamanya khusus untuk kajian bahasa Czech. Dalam kursus ini pelajar akan memperoleh kemahiran komunikasi asas dan tahap tatabahasa yang sesuai untuk situasi harian Czech. Penekanan yang besar diletakkan di atas pemahaman bertulis dan keupayaan untuk menyatakan diri sendiri secara bebas.

Dari bulan keempat kursus ini pelajar akan mula belajar istilah yang diperlukan untuk kajian kemanusiaan (seperti membaca dan menganalisis teks akademik). Pada musim panas pelajar semester menghadiri seminar persediaan untuk pintu masuk peperiksaan universiti dan juga menghadiri kuliah subjek di universiti.... [-]

Republik Czech Prague
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École Intuit.Lab

Kelas Perancis ... [+]

Kelas Perancis

Pelajar membangun keupayaan mereka untuk memahami, menukar dan menulis dalam bahasa Perancis, membuka budaya Eropah, dan melibatkan diri dalam kerja kreatif secara mendalam.

Dia juga akan menemui dunia muzium, melalui penyelidikan yang dijalankan untuk projek peribadi yang mengikuti kursus yang memperkenalkannya kepada kreativiti, ekspresi visual atau reka bentuk kelantangan.

Diiringi dengan pengeluaran surat lamaran atau CV, dia juga bersedia untuk lulus temu duga dalam bahasa Perancis dan mengemukakan fail kerja yang berkualiti.

Pelajar Kelas Perancis

Dia akan mengintegrasikan, mengikut kemahirannya, kitaran Sarjana Muda intuit.lab sekolah.

kurikulum... [-]
Perancis Paris Aix-en-Provence
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École Intuit.Lab

Tahun kelas persediaan adalah pengasas proses kreatif pelajar untuk semua kehidupan profesional masa depannya. Dengan mendekati semua perantis plastik - lukisan, warna, k ... [+]

Tahun kelas persediaan adalah pengasas proses kreatif pelajar untuk semua kehidupan profesional masa depannya. Dengan mendekati semua perantis plastik - lukisan, warna, kelantangan, ruang - dia membuka pengetahuan teknikal seni pertama dan penemuan dunia reka bentuk .

Ia membolehkan pelajar untuk membina asas asasnya: bagaimana untuk memerhatikan, bingkai, mengarang, menceritakan, tetapi juga untuk menemui, dan lebih memahami bagaimana membuat semangatnya profesi permintaan dan keseronokan, melalui susulan peribadi dan kehadiran pihak berkepentingan.

Dengan menggabungkan penguasaan kreativiti beliau, dari pengeluaran idea-idea kepada penemuan perdagangan yang dia hasilkan: pereka atau pengarah artistik, pelajar secara beransur-ansur memproyeksikan menjadi realiti baru yang boleh diaksesnya.... [-]

Perancis Paris Aix-en-Provence
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Sekiranya anda seorang pelajar antarabangsa yang telah melengkapkan Seni ... [+]

Sekiranya anda seorang pelajar antarabangsa yang telah melengkapkan Seni

Kursus ini juga sesuai dengan mana-mana negara UK atau Eropah yang mencari peluang untuk membangunkan portfolio mereka dengan menjangkakan permohonan kepada mana-mana program Master UK, dalam mana-mana Seni

Butiran KursusPanjang 1 semesterKursus Mulai JanuariKemajuan Sarjana dalam SeniSokongan tutor Pakar Sokongan disediakan 5 hari seminggu.Pelajar Akses Studio mempunyai akses ke studio kami 7 hari seminggu, dari 8 pagi hingga 8.30 malam, Isnin hingga Jumaat dan 9 pagi hingga 5 petang pada hujung minggu.Bagaimana Kerja Anda Ditaksir tugasan dan projek visual dan bertulis.Pensyarah tetamu Kursus kami diperkaya dengan pensyarah dan bengkel yang diprogramkan dari pelbagai profesional kreatif.Apa yang Diharapkan... [-]
United Kingdom Cambridge
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu