Filter
Tahun Persediaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Tahun persediaan dalam Pengajian Teknologi 2019/2020

Setahun persediaan, juga dikenali sebagai tahun asas, adalah satu program yang menyediakan pelajar untuk memasuki kolej. Ia dirancang untuk pelajar yang merasakan mereka tidak bersedia untuk menghadapi cabaran yang hadiah kolej, dan ia memperkenalkan individu untuk pelbagai mata pelajaran yang berbeza.

Pelajar mungkin tertanya-tanya, apakah Tahun Persediaan Teknologi? Program ini dirancang untuk pelajar yang berminat dalam pelbagai bidang teknologi dan ingin meneroka mereka lebih. Setiap kurikulum adalah berbeza. Sesetengah fokus kepada teknologi secara umum, manakala yang lain menghabiskan lebih banyak masa di kawasan tertentu seperti multimedia, kejuruteraan atau teknologi maklumat. Menggunakan komputer adalah sebahagian besar tahun ini, walaupun projek-projek multimedia dan perbincangan dalam kelas boleh digunakan juga.

Terdapat beberapa faedah untuk menamatkan tahun persediaan. Pelajar boleh meringankan dalam kurikulum yang ketat yang kursus-kursus universiti banyak membentangkan sambil membina kekuatan peribadi.Mereka juga membina tabiat belajar dengan memperoleh kredit kolej.

Kos yang berkaitan dengan tahun persediaan akan berbeza dari satu sekolah yang lain. Lokasi sekolah dan keperluan khas program adalah faktor terbesar. Pelajar boleh berhubung dengan sekolah-sekolah mereka berminat untuk mengetahui apa yang tuisyen dan yuran akan terlibat.

Setahun persediaan adalah batu loncatan untuk kerjaya dalam teknologi. Sebaik sahaja ijazah yang diperolehi, para graduan boleh memilih daripada pelbagai peluang kerjaya. Beberapa contoh profesion masa depan mungkin termasuk pengaturcara, jurulatih perisian, pemaju aplikasi web, penganalisis sistem, atau sokongan teknikal. Organisasi mencari pekerja boleh menjadi syarikat media, syarikat-syarikat kejuruteraan, atau perniagaan perisian. Graduan juga boleh memilih untuk melanjutkan pelajaran dan pakar dalam nanoteknologi, bioteknologi, atau kejuruteraan.

Anda boleh memulakan pendidikan teknologi anda dengan segera.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Pengajian Teknologi

University of Applied Sciences Technikum Wien

Program pra-kolej semasa ini direka sebagai kursus persediaan yang berlangsung selama empat semester untuk pelajar antarabangsa yang berminat untuk mengambil ujian masuk ... [+]

Program pra-kolej semasa ini direka sebagai kursus persediaan yang berlangsung selama empat semester untuk pelajar antarabangsa yang berminat untuk mengambil ujian masuk untuk UAS Technikum Wien atau memulakan kursus pengajian di Austria. Bekas PCP direka khas untuk pelajar yang mempunyai sedikit atau tiada kemahiran dalam bahasa Jerman .

Calon pelajar antarabangsa menghadiri kursus intensif di MalaysiaJermanBahasa InggerisMatematikFizikSains KomputerKejuruteraan ElektrikBiologi

Selepas berjaya menamatkan kursus persediaan, graduan akan memperolehi keperluan minimum "German B2" mengikut Rangka Kerja Rujukan Umum Bahasa untuk Bahasa, dan lulus ujian tambahan yang diperlukan untuk dapat mengajukan kursus di UAS Technikum Wien. Ini bermakna, selepas tamatnya Program Pra Kolej, ia boleh dimulakan dengan segera dalam proses permohonan standard untuk program Sarjana Muda atau Sarjana. Menyelesaikan PCP tidak menjamin kemasukan kepada program pengajian UAS Technikum Wien. Selain bahasa intensif dan pendidikan pakar, kedai yang hebat juga ditetapkan oleh para pelajar yang melakukan aktiviti riadah bersama dan membiasakan diri dengan Vienna sebagai tempat belajar yang potensial. Dengan tanda yang sama, sokongan diberikan semasa fasa "fasa penyesuaian" di Vienna dan apabila menyelesaikan semua formaliti yang diperlukan.... [-]

Austria Vienna
Oktober 2019
English,Jerman
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
3IL Groupe

La prepa intégrée 3iL a été conçue pour ceux qui souhaitent reunir les Avantages d'une classe préparatoire Scientifique tout en réalisant une rendaman SEGERA dans le doma ... [+]

La prepa intégrée 3iL a été conçue pour ceux qui souhaitent reunir les Avantages d'une classe préparatoire Scientifique tout en réalisant une rendaman SEGERA dans le domaine de l'informatique (développement, réseaux, Systèmes). Elle se différencie des autres program préparatoires par la découverte de l'informatique des le 1er Semestre avec la Réalisation de projets concrets et une ouverture sur le développement personne du futur Ingénieur.

La prepa 3iL, c'est:

1 seksyen classique (40 tempat) / 1 seksyen internationale (30 tempat)

4 semestres tuangkan 120 kredit ECTS

Pengesahan d'une Lesen 2 en Sciences de l'Ingénieur / sebutan informatique

... [-]
Perancis Limoges
Permintaan Maklumat
Perancis
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Kursus satu tahun menyediakan pelajar yang telah menerima ijazah universiti di negara mereka dan ingin untuk meneruskan program kedoktoran di sebuah universiti di Republi ... [+]

Kursus satu tahun menyediakan pelajar yang telah menerima ijazah universiti di negara mereka dan ingin untuk meneruskan program kedoktoran di sebuah universiti di Republik Czech yang dianugerahkan, selepas berjaya, gelaran Ph.D. Kursus ini terbuka kepada pelajar yang telah diberi biasiswa oleh kerajaan Republik Czech dan pelajar sendiri membayar. Maklumat mengenai biasiswa dan dokumen yang diperlukan dan keperluan lain boleh diperolehi di wakil-wakil yang diberi kuasa di Republik Czech (di tempatan anda Czech Kedutaan atau Konsulat).

[-]
Republik Czech Prague
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 - 1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eötvös Loránd University

Program ini adalah disyorkan untuk pelajar masa depan yang ingin membina asas yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran mereka dalam program Sains Komputer BSc. Pelajar yang ... [+]

Program ini adalah disyorkan untuk pelajar masa depan yang ingin membina asas yang kukuh untuk melanjutkan pelajaran mereka dalam program Sains Komputer BSc. Pelajar yang diterima masuk ke BSc Sains Komputer tetapi tidak dapat mencapai tahap minimum dalam peperiksaan masuk juga akan diarahkan semula ke Kursus Awal kami.

Kekuatan program

Kurikulum Kursus Awal dipasang pada topik yang berkaitan dengan program BSc. Ia termasuk kursus dalam Matematik, Informatik, dan Bahasa Inggeris.

Struktur

Program Persediaan

Pengenalan Matematik IPengenalan kepada Informatika IBahasa Inggeris Asas IPengenalan kepada Matematik IIPengenalan kepada Informatika IIAsas Bahasa Inggeris IIPeluang kerjaya... [-]
Hungary District V.
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu