Temui Koleksi Kostum British: Jelajah Kajian

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Mengenai

15-26 Jun 2020

Penekanan akan diberikan apabila membangunkan tafsiran reka bentuk dan pemikiran konseptual untuk berjaya menerjemahkan karakter melalui reka bentuk individu.

Lawatan belajar percuma ke tempat-tempat seperti Dewan Berrington, The Globe Theatre dan Angel Costumiers akan menambah konteks kepada bengkel praktikal, dengan dua penginapan semalaman dan juga prestasi teater. Perbincangan yang digambarkan oleh para profesional industri akan membolehkan para peserta melanjutkan pelajaran dan pemahaman tentang subjek menarik ini.

Anda akan meninggalkan kursus ini dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang estetika kostum dan amalan industri untuk mengembangkan lagi pendekatan kreatif dan teknikal mereka untuk reka bentuk dan interpretasi kostum. Lawatan kajian mendalam dan ceramah yang digambarkan akan memberikan penerokaan penting konteks sejarah dan Kostum British, serta menonjolkan perkembangan baru dalam kostum kontemporari untuk memaklumkan kerja atau pelajaran masa depan mereka.122031_pexels-photo-1898297.jpeg

Bahan dan Sumber Kursus

Semua bahan kursus, peralatan dan perjalanan kursus dimasukkan dalam yuran kursus.

Pelajar akan diajar di studio seni dan reka bentuk profesional dan suite digital, dengan akses ke perpustakaan dan sumber dalam talian kami.

Hasil dan Penilaian Kursus

Kerja yang dihasilkan semasa kursus akan disusun menjadi jurnal digital untuk pelajar menambah portfolio mereka atau untuk pembangunan masa hadapan.

Semua pelajar dengan kehadiran kursus 100% akan dikeluarkan dengan Sijil Kursus Summer rasmi yang memperincikan kandungan kursus dan jam belajar.

Bournemouth adalah tempat yang popular untuk pelancong dan pelawat, terutamanya semasa bulan-bulan musim panas yang sibuk, dengan banyak hotel mengenakan lebih kurang £ 100 semalam untuk penginapan, yang tidak termasuk makanan atau perbelanjaan lain.

Program Kediaman

Program Kediaman kami adalah pilihan yang popular untuk majoriti pelajar kursus musim panas kami, menawarkan nilai yang baik untuk wang dan peluang untuk mereka menjalani kehidupan sebagai pelajar AUB di penginapan pelajar pusat bandar kami. Penginapan diperuntukkan berdasarkan asas pertama-datang-pertama dan sangat popular. Kami sangat mengesyorkan pelajar yang menyertai Kursus Summer untuk 2019 menempah penginapan musim panas mereka secepat mungkin untuk menjaminnya.

Program Kediaman Musim Panas termasuk:

  • Bilik tidur belajar tunggal dengan bilik mandi peribadi, di pusat bandar AUB Halls of Residence.
  • Dewan Perjumpaan Wi-Fi.
  • Hidangan separuh papan: sarapan dan makan tengah hari disediakan di kampus, Isnin-Jumaat.
  • Perpindahan bas ulang-alik harian harian ke kampus.
  • Kakitangan keselamatan di lokasi 24-jam dan kakitangan kediaman AUB secara langsung.
  • Program aktiviti sosial pada malam hari.
  • Lawatan hujung minggu ke London.
  • Akses ke dapur berkongsi dan kemudahan memasak untuk makan malam.
  • Kemudahan dobi, bilik umum sosial pelajar.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a specialised arts university with an excellent reputation. These highly practical Summer Courses allow you to explore a range of approaches to creative thinking and making in a variety of art ... Baca lebih lanjut

We are a specialised arts university with an excellent reputation. These highly practical Summer Courses allow you to explore a range of approaches to creative thinking and making in a variety of art forms. Baca Ringkas