Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1974, ASC IH telah menawarkan kursus bahasa berkualiti tinggi diajar oleh guru profesional yang berkelayakan, sekali gus memperoleh reputasi yang kukuh bagi kaedah pengajaran perintis dan progresif. Hari ini, pelbagai kumpulan dan satu-sama-satu kursus yang diajar di lebih 40 buah bilik darjah. Sebuah pusat multimedia yang lengkap diselia oleh anggota tetap tenaga pengajar terbuka kepada semua pelajar persendirian dan korporat, percuma. Persediaan untuk peperiksaan bahasa rasmi juga ditawarkan. ASC International House merupakan sekolah pertama bahasa di berbahasa Perancis Switzerland yang dianugerahkan sijil Swiss EduQua kualiti pada tahun 2001 (diperbaharui pada tahun 2013). Kursus bermula setiap hari Isnin untuk semua peringkat kecuali pemula. Pemula secepat sekumpulan lima wujud.

Jadual Waktu

- 09h00 untuk 12h00 - Isnin hingga Jumaat (sejumlah 20 kelas seminggu)

Harga

- Fr. 700.- setiap sesi 2 minggu - Fr. 350.- untuk setiap minggu tambahan - Fr. 100.- Yuran pendaftaran awal (termasuk bahan kursus)

Pusat Multimedia

Semua pelajar mempunyai akses percuma ke Pusat Multimedia (MMLC). Tuisyen peribadi boleh diatur untuk memenuhi keperluan individu dan untuk membuat untuk kelas terlepas. Tuisyen swasta untuk satu atau dua orang adalah Fr. 100 - per 60 minit pengajaran.

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh ASC International House Language School »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
350 CHF
seminggu
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date