Kursus - Lakonan untuk Filem & Television

&nbsp

Praktikal, profesional dan sengit; dicabar untuk melampaui apa yang anda fikir mungkin.

Mendaftar dalam program diploma di Pusat Davis William Kajian Pelakon 'di VanArts bermakna anda akan dibimbing oleh beberapa pelakon yang terbaik yang anda telah melihat pada skrin, dan datang untuk menghormati. Bakat dan keyakinan kedua-duanya adalah perlu untuk menjamin ejen dan mula bekerja dalam industri. Anda akan memupuk kedua-dua dengan saiz kelas lakonan kecil di Vancouver, tengah-tengah Hollywood Utara.

Pada VanArts, anda akan membangunkan reel demo, kepala ditembak dan resume dengan kesan, dengan menggunakan pendekatan yang sangat kerjasama untuk mengasah kemahiran anda semasa bekerja dengan VanArts animasi, fotografi dan kesan visual jabatan. Tunjuk rangkaian anda sambil menunjukkan anda sudah bersedia untuk bekerja. Kelas tambahan lakonan mengajar suara latar, pergerakan dan kajian tempat kejadian dengan pelakon profesional sebenar.

Anda membawa disiplin diri dan kesungguhan; kami akan menyediakan arahan sekolah lakonan dan pengalaman untuk membantu anda mendarat peranan itu.Tarikh Mula Seterusnya

&nbsp

Sep 3, 2013

Sep 2, 2014

Sep 8, 2015

Jun 3, 2013

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh VanArts »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date