UAL L3 Extended Diploma in Art

Umum

Penerangan Program

Butiran Kursus

 • Panjang 2 tahun (6 istilah)
 • Kursus Mulai September | Januari
 • Gelaran Kemajuan
 • Sokongan tutor Pakar Sokongan disediakan 5 hari seminggu.
 • Pelajar Akses Studio mempunyai akses ke studio kami 7 hari seminggu, dari 8 pagi hingga 8.30 malam, Isnin hingga Jumaat dan 9 pagi hingga 5 petang pada hujung minggu.
 • Bagaimana Kerja Anda Ditaksir tugasan dan projek visual dan bertulis.
 • Lawatan Perjalanan tempatan dan nasional ke muzium dan galeri.

123978_ScreenShot2019-10-30at9.03.52PM.png

Apa yang Diharapkan

Tahun Pertama

Pada tahun pertama anda akan meneroka pelbagai bidang subjek kreatif termasuk Reka Bentuk 3D, Tekstil, Seni Rupa, Grafik dan Ilustrasi, Fotografi dan Imej Bergerak yang disokong oleh lukisan Life dan kajian Visual.

Tahun Kedua

Pada tahun kedua, anda akan memilih subjek khusus anda; proses kreatif anda akan direkodkan dalam blog sebagai refleksi dan penilaian kerja anda. Anda akan memulakan aplikasi dan portfolio universiti anda dengan bimbingan dan sokongan pensyarah. Dalam penggal kedua, anda akan terus memberi tumpuan kepada subjek yang anda pilih dan membangunkan portfolio untuk temuduga universiti. Pelajar fesyen akan mengadakan pertunjukan fesyen.

Pada peringkat akhir semua pelajar akan menjalankan minggu penyelidikan apabila perjalanan ke sumber kreatif yang berkaitan disusun dan profesional industri dijemput ke kolej untuk memberi inspirasi dan memaklumkan projek sendiri. Ini akan dipamerkan pada akhir tempoh. Anda akan meraikan pencapaian anda pada majlis tamat pengajian kami

Syarat kemasukan

Umur

16 tahun

Tahap pembelajaran

Penyelesaian Pendidikan Menengah yang berjaya (10 tahun atau 11 tahun bergantung kepada negara asal) diperlukan atau 3 GCSE pada gred 4 atau C atau setaraf, sebaik-baiknya dalam subjek kreatif yang berkaitan. Pelajar yang tidak memenuhi syarat kemasukan ini masih akan dipertimbangkan atas potensi individu masing-masing untuk berjaya.

Tahap Bahasa Inggeris untuk Pelajar Antarabangsa

IELTS 4.5 (tiada elemen di bawah 4.0)

Portfolio

Portfolio kecil diperlukan.

Kami menyediakan

Untuk membantu seniman muda kami, kami menyediakan satu kes portfolio dan kotak seni keperluan penting. Bahan khas juga boleh didapati di bengkel dan studio kami. Kami juga menyediakan akses kepada semua perisian Adobe (Photoshop, InDesign, Premier Pro, Selepas Kesan dan banyak lagi) dan pencetakan warna percuma, akses ke pustaka di studio, studio fotografi dan bahan-bahan yang diperlukan untuk mencetak.

Bagaimana Kami Mengajar

Sepanjang kursus ini pelajar akan diajar melalui bengkel pakar, pensyarah tetamu, tutorial satu-dengan-orang dan kumpulan berkumpulan.

Subjek yang diajar

Reka Bentuk Fesyen, Komunikasi Fesyen, Tekstil, Seni Rupa, Grafik dan Ilustrasi, Memindahkan Imej, Fotografi, Lukisan Hayat, Pengajian Visual, Pengajian Kritikal dan Kontekstual, Seni Bina, Reka Bentuk Dalaman

Destinasi

 • Central Saint Martins (UAL)
 • Falmouth University
 • Universiti Kingston
 • Parsons, New York
 • Kolej Fesyen London
 • Universiti Birmingham City

Masa depan kamu

Setiap pelajar kami menerima bantuan portfolio peribadi daripada tutor pakar kami.

Keputusan

42% pelajar kita mencapai perbezaan pada tahun 2019. Ini jauh lebih tinggi daripada tahap kebangsaan 23.1%. *

* berdasarkan purata kebangsaan pada 2017/18

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Cambridge school of visual & performing arts (csvpa) is a dedicated arts and performance school in the centre of cambridge. We offer diploma, foundation, undergraduate and postgraduate courses acr ... Baca lebih lanjut

Cambridge school of visual & performing arts (csvpa) is a dedicated arts and performance school in the centre of cambridge. We offer diploma, foundation, undergraduate and postgraduate courses across art & design, fashion, music and performing arts. Baca Ringkas