Read the Official Description

Pengalaman setahun di Queensland yang indah dan "Top Up" kelayakan anda untuk Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dari universiti 2% terkemuka di peringkat antarabangsa. Terlibat dengan perniagaan dan industri dengan menjalankan Pelatih Profesional sebagai sebahagian daripada program ijazah anda untuk meningkatkan hasil siswazah dan melancarkan kerjaya anda.

Program ini menawarkan jurusan dalam:

  • Perniagaan Antarabangsa
  • Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan
  • Pengurusan

Tempoh: 1 tahun

Pengambilan: Mac - Julai - November

Harga: $ 24,500 *

  • Dapatkan sehingga $ 3000 Beasiswa terhadap yuran pengajian anda
  • 4 minggu Penginapan percuma atau sehingga 8 minggu apabila anda mendaftar untuk setahun penuh di Student One. #

* Bayaran yang disenaraikan adalah Harga Khas untuk keseluruhan Program. Tidak termasuk SSAF atau sumber. Kriteria Kelayakan Akademik dan Bahasa Inggeris Berlaku. Permohonan hendaklah dibekalkan dengan bukti dokumen sokongan (testamur dan transkrip rasmi) yang selaras dengan keperluan program MINISTRE DE L'ENSEIGNMENT SUPERIEUR, DE LA RECHERCHE ET DE L'INNOVATION.

Latihan

Jumpstart kerjaya anda dengan mendapat pengalaman profesional di Australia.

BU3101: Magang Profesional adalah subjek yang inovatif yang membolehkan anda menerapkan teori di tempat kerja dan mendapatkan kemahiran praktikal untuk meningkatkan pekerjaan siswazah, melengkapkan anda dengan kelebihan daya saing.

Pelatih profesional anda akan dianjurkan melalui rakan universiti Joblinx, tanpa sebarang perbelanjaan tambahan. Semua kerja telah dilakukan untuk anda. Untuk memastikan anda memperoleh yang paling banyak daripada latihan antarabangsa anda, perunding karier terlatih kami akan mewawancarai anda untuk memastikan penempatan Internship adalah sejajar dengan kajian universiti anda serta objektif karier anda.

"Setelah baru sahaja memulakan pengajian saya, saya sedang mencari pengalaman Australia dan berharap dapat menggunakan beberapa teori di tempat kerja. Joblinx menghubungi Pengurus Besar Spicers Hotel. Seminggu kemudian, saya berada di atas kapal, disambut oleh semua kakitangan Spicers sebagai sebahagian daripada pasukan mereka, sudah diberitahu ini adalah permulaan peluang kerjaya yang hebat di Spicers! "

- Nadia Zitouni, Perancis

Program taught in:
English
Last updated June 24, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mac. 2019
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
24,500 AUD
By locations
By date
Start Date
Mac. 2019
Application deadline
Start Date
Julai 2019
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
Application deadline

Mac. 2019

Location
Application deadline
End Date

Julai 2019

Location
Application deadline
End Date

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane