Sijil Pengajian Dunia

Umum

Penerangan Program

Yayasan Kristian

Tujuh daripada 10 remaja yang aktif dalam kumpulan remaja mereka akan meninggalkan gereja selepas sekolah menengah. Program satu tahun ini bertujuan untuk membantu membentuk asas dalam pandangan dunia alkitabiah pada pelajar pertama yang bersiap untuk melanjutkan pengajian di Boyce atau universiti.

Pembesar Khas

Pelajar akan pergi ke Nashville dan Boston untuk bertemu dengan orang-orang di barisan hadapan penglibatan budaya. Pelajar menghabiskan sekurang-kurangnya dua sesi dengan R. Albert Mohler Jr., pengarang terkenal, pengulas umum, dan presiden Seminari Selatan, membincangkan perkara-perkara mengenai pandangan dunia dan kehidupan kolej. Pelajar juga akan menghabiskan masa dengan Bland Mason, pendeta di Boston Red Sox, sambil mengajar "Kekristianan di Kampus Sekular."

Pendedahan Universiti

Kursus batu permata untuk WSC dipanggil "Kekristianan di Kampus Sekular." Ini akan menjadi kursus selama satu minggu yang diadakan di Boston, Massachusetts di kampus bersejarah Harvard University. Selain kuliah, pelajar akan melawat tapak bersejarah dan budaya yang relevan di dalam dan sekitar Boston. Kelas ini akan memberikan pandangan pertama kepada asal-usul Kristian untuk mengejar akademik dan pengaruhnya terhadap pendidikan tinggi Amerika Utara.

"Melalui kursus yang ketat, profesor yang baik, dan masyarakat yang kaya, tahun saya dalam Sijil Pengajian Sedunia memperkuatkan cintaku kepada Allah dan manusia. Saya berasa sihat untuk melibatkan pelajar dalam kelas saya di universiti sekular, lebih selamat dalam apa yang saya percaya, dan siapa saya di dalam Kristus. "
RuthAnne Irvin, Sijil Pelajaran Worldview Alumna

Hasil pembelajaran

 1. Pelajar akan dapat mengintegrasikan teologi sistematik dan bersejarah ke dalam rangka kerja alkitabiah yang lebih besar.
 2. Pelajar akan dapat menggambarkan pertahanan falsafah dan promosi penekanan Kristian terhadap konteks universiti sekular.
 3. Pelajar dapat menerangkan unsur-unsur asas pandangan dunia Kristian dan hubungan pandangan dunia ke kehidupan seharian.

Program Pengajian

Pensyarah Worldview Pelajar boleh memilih dari tiga trek pengajaran yang berbeza (Worldview Certificate, Worldview Certificate: Track Education Teacher, dan Worldview Certificate: Track Administration Business).

Sijil Pengajian Dunia

Kejatuhan Semester

Kursus

Terma Musim Sejuk

Kursus

Semester Spring

Kursus

Tempoh musim panas

Kursus

Jumlah Ijazah Penuh: 35

Sijil Pengajian Kejuruteraan Worldview: Track Pendidikan Guru

Kejatuhan Semester

Kursus

Terma Musim Sejuk

Kursus

Semester Spring

Kursus

Tempoh musim panas

Kursus

Jumlah Ijazah Penuh: 35

Sijil Pengajian Dunia: Jejak Pentadbiran Perniagaan

Kejatuhan Semester

Kursus

Terma Musim Sejuk

Kursus

Semester Spring

Kursus

Tempoh musim panas

Kursus

Jumlah Ijazah Penuh: 35

Keperluan Kemasukan

 1. Borang Pendaftar Pastor / Gereja
  Apabila mengisi permohonan dalam talian kami, borang cadangan dihantar melalui e-mel kepada mereka yang anda telah terangkan harus menerimanya.
  Ahli keluarga tidak boleh melengkapkan borang cadangan. Pemandu mesti tahu pemohon sekurang-kurangnya satu tahun. Jika atas sebab tertentu, cadangan tidak mencerminkan jumlah kepelbagaian yang sepatutnya, Pejabat Kemasukan boleh meminta cadangan tambahan.
 2. Autobiografi rohani
  Apabila mengisi permohonan dalam talian, anda akan mencari ruang untuk menaip Autobiografi Rohani anda. Autobiografi Rohani adalah esei yang ditaip - tidak lebih daripada 500 perkataan - mendokumenkan penukaran anda, dengan ringkas menyuarakan injil dan menceritakan alasan anda untuk memilih Boyce College .
 3. Transkrip Rasmi
  Transkripsi dari semua institusi pendidikan diperlukan. Skor ujian Rasmi Sekolah Menengah atau Skor Ujian Kelayakan Umum (GED) adalah perlu melainkan jika pemohon mempunyai lebih daripada 24 jam kolej kredit kolej sekolah menengah (kursus pendaftaran dua tidak dikira ke arah 24 jam ini). Adalah lebih baik bagi pemohon untuk meminta agar transkrip dihantar terus dari sekolah mereka ke Pejabat Kemasukan Seminar Selatan. Tidak seminari seminario akan dipertimbangkan sebagai transkrip rasmi yang ditandakan "Dihantar kepada Pelajar." Bagi pelajar pemindahan, kami juga memerlukan transkrip kolej dan / atau universiti lain
 4. Bayaran permohonan
  Yuran permohonan tidak dapat dikembalikan sebanyak $ 40 disebabkan oleh pejabat kemasukan sebelum paket aplikasi pelajar dapat diproses.
 5. Skor ACT / SAT / CLT
  Semua pemohon (termasuk pelajar sekolah di rumah) dikehendaki mengemukakan markah daripada sama ada Ujian Aptitud Scholastic (SAT), American College Test (ACT), atau Ujian Pembelajaran Klasik (CLT). Kod SAT untuk Boyce College adalah 3858 dan kod ACT 5522. Pemohon yang berumur 24 tahun ke atas atau telah lulus 15 jam (sekolah tinggi selepas) dari (a) kolej yang diiktiraf di peringkat serantau atau (b) kolej dengan akreditasi AABC , dan telah mengekalkan sekurang-kurangnya purata C, tidak dikehendaki mengemukakan skor ujian piawaian ini. (Markah SAT, ACT, dan CLT tidak digunakan sebagai asas masuk ke Boyce College tetapi digunakan untuk menilai keupayaan pelajar untuk melakukan kerja peringkat kolej.) Skor ujian boleh dikecualikan untuk pemohon berusia 24 tahun atau lebih tua.
 6. Permohonan Perumahan
  Semua pemohon (termasuk pemohon pusat internet dan pelanjutan) dikehendaki mengesahkan atau menafikan keperluan mereka untuk perumahan kampus. Kekangan perumahan kampus memerlukan kita untuk mengetahui keperluan perumahan pada tarikh paling awal mungkin. Pautan berikut akan membawa anda ke permohonan perumahan kami.
 7. Dokumen Kewarganegaraan
  Dokumentasi klasifikasi imigresen untuk pelajar yang bukan warganegara Amerika Syarikat.

Tuisyen dan Yuran

* Terima kasih kepada kemurahan hati Konvensyen Southern Baptist, para pelajar yang menjadi ahli Gereja Baptis Selatan menerima diskaun curam atas tuisyen. Tuisyen di Boyce lebih daripada $ 20,000 kurang setahun daripada kolej Kristian purata. Bagi pelajar yang bergabung dengan Jemaat SBC, setiap kelas berharga $ 1,257.

 • $ 419.00 setiap jam kredit untuk pelajar Southern Baptist
 • $ 838.00 setiap jam kredit untuk pelajar bukan Baptis Selatan
 • $ 447.00 pendaftaran pelajar dan yuran hayat pelajar

Kos purata setiap semester: $ 10,357

Program ini berharga $ 750.00 setiap yuran semester sebagai tambahan kepada kadar tuisyen setiap jam kredit piawai. Yuran program ini meliputi kos peluang ekstra dan kokurikulum yang unik untuk program ini. Sesetengah aspek pilihan program (contohnya, dari perjalanan bandar) mungkin dikenakan yuran tambahan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Baca lebih lanjut

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Baca Ringkas