Yayasan Pengurusan Perniagaan dan Sumber Manusia (FdA)

Umum

Penerangan Program

Apakah yang dimaksudkan dengan kursus Ijazah Sarjana Pengurusan Sumberdaya Perniagaan dan Sumber Manusia (FdA)?

Kursus ini direka untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam pengurusan sumber manusia. Program ini menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencabar, komprehensif dan membina pelajar intelektual, komunikasi dan kebolehan praktikal.

Semua pelajar dijangka menjalankan pengalaman kerja dalam kedua-dua tahun kursus di mana mereka menyiasat topik yang dipilih dan kemahiran latihan yang dibangunkan dalam kursus ini. Kursus ini berasaskan bilik darjah (selain daripada elemen pengalaman kerja) dan dihantar sepenuh masa selama dua hari oleh staf pakar subjek dan industri.

Kursus ini dinilai sepanjang tahun. Tugas adalah berdasarkan senario industri dan praktikal dalam banyak modul. Sesetengah penilaian juga merangkumi unsur penilaian kumpulan diri dan rakan sebaya.

Apa yang akan saya dapat lakukan selepas saya menyelesaikan kursus ini?

Pelajar yang melengkapkan ijazah asas akan berpeluang untuk meningkatkan kelayakan mereka ke Ijazah BA (Kepujian) Pentadbiran Perniagaan (dengan Pathways ) di Manchester Metropolitan University . Pelajar boleh memohon melalui UCAS untuk program sarjana lain yang lain di Universiti lain. Sebagai alternatif, graduan akan bersedia untuk melanjutkan pelajaran ke kelayakan berkaitan perniagaan profesional seperti CIPD.

Pelajar lain telah mendapat pekerjaan dalam bidang berkaitan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 empl ... Baca lebih lanjut

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 employers across the UK. Baca Ringkas