Yayasan Seni dan Reka Bentuk

Umum

Penerangan Program

Selamatkan tempat anda di Yayasan dalam kursus Seni dan Reka Bentuk hari ini dan nikmati £ 600 dari yuran kursus anda. Penawaran berakhir 18 Disember '19.

Diploma Foundation dalam Seni dan Reka Bentuk adalah program yang fleksibel yang memberi peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kebolehan kreatif mereka.

Ia memberikan pengenalan penting kepada seni kreatif dengan mengembangkan kemahiran eksplorasi dan eksperimen dalam pelbagai bidang seni dan reka bentuk. Direka untuk memaksimumkan potensi artistik anda, kursus asas menawarkan bimbingan oleh fakulti kami yang berpengalaman, membantu anda memilih Pathway pakar yang sesuai untuk anda.

Keperluan Kursus

  • Umur minimum: 17
  • Biasanya satu kelayakan A-level, atau kelayakan setara 3 / EU / antarabangsa (contohnya Sijil Baccalaureate Antarabangsa)
  • Tambahan tiga kelayakan GCSE (A * - C) (9 - 4) atau kelayakan peringkat 2 (lebih baik bahasa Inggeris dan seni
  • Penguasaan Bahasa Inggeris: IELTS 5.0 (dengan minimum 4.5 untuk setiap komponen) atau setara (CEFR Level B2)
  • Kemasukan ke kursus ini juga akan ditentukan oleh penilaian portfolio kerja kreatif, wawancara dan penyataan bertulis
  • Kelayakan dan pengalaman alternatif juga boleh dipertimbangkan. Dalam keadaan yang luar biasa, calon boleh dipertimbangkan tanpa kelayakan yang diperlukan berdasarkan pengalaman kerja dan / atau kajian sebelumnya / amalan kreatif.

NOTA: untuk kemajuan ke peringkat pengajian peringkat sarjana, pemohon biasanya dikehendaki mempunyai kelayakan rasmi seperti A-level dan GCSE atau setara.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

London College of Contemporary Arts (LCCA) is a specialist creative arts university offering a selection of leading career-focused undergraduate and short courses which are industry relevant, practica ... Baca lebih lanjut

London College of Contemporary Arts (LCCA) is a specialist creative arts university offering a selection of leading career-focused undergraduate and short courses which are industry relevant, practical and innovative. As LCCA continues to grow, it remains that we offer our students great diversity in terms of their location of study in the United Kingdom. With our campus based in Central London, we provide the opportunity to study in the world’s capital of Art, Fashion, Design and Media. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang