Yayasan Universiti dalam Pathway Perniagaan

Twin Group

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Yayasan Universiti dalam Pathway Perniagaan

Twin Group

Yayasan Universiti dalam Pathway Perniagaan

Lokasi: London dan Eastbourne

Yayasan di Pathway Perniagaan dirancang khusus untuk membantu pelajar luar negara masuk ke universiti di UK. Program ini termasuk kelayakan akademik tersendiri dan penyelesaian yang berjaya akan menghasilkan tawaran dari salah satu daripada rakan universiti Twin untuk tempat di kursus gelar sarjana yang berkaitan dengan perniagaan.


Gambaran keseluruhan

Program ini dibuat untuk pelajar yang telah menamatkan sekolah menengah di negara asal mereka tetapi belum memenuhi syarat untuk kemasukan langsung ke universiti di UK. Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh Diploma Nasional Tingkat 3 Pearson BTEC, yang diiktirafkan oleh 95% universiti UK sebagai memenuhi semua atau beberapa keperluan kemasukan untuk ijazah sarjana muda yang berkaitan dengan perniagaan.

Pada masa anda melengkapkan program Yayasan dalam Perniagaan, anda akan bersedia sepenuhnya untuk kehidupan di universiti Inggeris - bahasa, akademik dan budaya.


Kami bersekutu dengan universiti di UK

Penyelesaian kursus ini menghasilkan tawaran dari salah satu universiti rakan kongsi kami. Kursus ijazah sarjana yang mungkin termasuk Perakaunan, Pengurusan Perniagaan, Sumber Manusia, Pelancongan dan Hospitaliti, Logistik, Pemasaran, Runcit dan banyak lagi.

Pelajar harus sentiasa menyemak keperluan kemasukan untuk program ijazah dengan universiti tertentu.

Kami sedang bekerjasama dengan Universiti Derby, Universiti Greenwich dan Universiti Hertfordshire .


Maklumat lanjut


Apakah Pearson BTEC Tahap 3 Diploma dalam Perniagaan?

Diploma Nasional Tahap 3 BTEC dianugerahkan oleh Pearson, organisasi pemberian terbesar UK yang menawarkan kelayakan akademik, vokasional dan kerja yang berkaitan.

Lebih 100,000 pelajar BTEC memohon kepada universiti di UK setiap tahun. Bersama A-Levels, mereka adalah kelayakan yang paling banyak diiktiraf untuk mengakses universiti.

Kelayakan ini diiktiraf oleh universiti dan majikan UK sebagai memenuhi banyak atau semua syarat untuk melakukan ijazah sarjana muda perniagaan. Bersama dengan sijil sekolah tinggi dan tahap Bahasa Inggeris yang sesuai, kelayakan ini dapat menjamin tempat untuk anda dalam ijazah sarjana yang berkaitan dengan perniagaan.

Universiti peringkat tinggi akan mempunyai keperluan kemasukan tambahan dan kami akan memberikan kaunseling permohonan untuk membantu anda mencari universiti yang sesuai untuk anda.


Kandungan kursus


Membangunkan Kempen Pemasaran

Ketahui bagaimana kempen pemasaran dibangunkan. Gunakan data penyelidikan pasaran untuk melihat tahap-tahap yang berlainan dalam proses perniagaan yang perlu dilalui ketika mengembangkan kempennya. Anda juga akan merancang kempen anda sendiri.

Meneroka Perniagaan

Memperoleh gambaran mengenai apa yang diperlukan bagi perniagaan untuk berjaya - bagaimana perniagaan dianjurkan, bagaimana mereka berkomunikasi, ciri-ciri alam sekitar di mana mereka beroperasi, dan bagaimana ini membentuk mereka dan aktiviti mereka.

Kewangan Peribadi dan Perniagaan

Ketahui cara memahami, menganalisis dan menyediakan maklumat kewangan. Anda akan belajar bagaimana untuk menganalisis keuntungan, kecairan dan kecekapan perniagaan, dan mendapatkan wawasan ke mana anda boleh mendapatkan nasihat dan sokongan kewangan.

Mengurus Acara

Dengan melihat beberapa peristiwa, baik besar dan kecil, anda akan mendapat pemahaman tentang pengurusan acara untuk merancang dan menyelenggarakan acara sendiri.

Perniagaan Antarabangsa

Anda akan menyiasat persekitaran ekonomi dan faktor budaya di pasaran antarabangsa dan pengaruh mereka terhadap bagaimana perniagaan dijalankan.

prinsip pengurusan

Perancangan dan pengorganisasian aktiviti perniagaan yang berkesan dapat mempengaruhi kejayaan. Ketahui cara menyesuaikan pendekatan pengurusan sebagai tindak balas terhadap cabaran perniagaan dan perubahan alam sekitar.


Modul kemahiran bahasa Inggeris dan pembelajaran:


Akademik Bahasa Inggeris (EAP)

Belajar tentang konvensyen bahasa Inggeris akademik dan amalan kemahiran membaca, menulis, berbicara dan mendengar yang sesuai untuk universiti.

Kemahiran belajar

Ketahui mengenai pendekatan yang digunakan di universiti UK: kemahiran membaca dan pemikiran kritis, menyelidik, menyampaikan, mengambil bahagian dalam seminar dan kerja kumpulan, dan menulis karangan dalam peperiksaan.


Modul tambahan

Kursus ini merangkumi 2 modul berikut yang akan dipilih oleh Twin pada permulaan kursus:

Perakaunan Kos dan Pengurusan

Kos kajian dan perakaunan pengurusan dan penglibatannya dengan perancangan kewangan, mengawal, memantau dan menilai kos perniagaan

Pemasaran digital

Perhatikan aspek pemasaran berasaskan web yang berbeza dan saluran yang boleh digunakan untuk menyampaikan kempen pemasaran digital yang berjaya.

Latihan dan pembangunan

Latihan dan pembangunan kajian dan menyedari bahawa perniagaan yang berjaya perlu merancang dan mengurus program latihan yang mereka tawarkan.

Penyelidikan pasaran

Tentukan tujuan dan jenis penyelidikan pasaran yang dijalankan dalam perniagaan, pertimbangkan objektif penyelidikan dan proses yang diikuti.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini July 3, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Locations
United Kingdom - Eastbourne, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - Eastbourne, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat