Keystone logo

2 Bersekutu Sains Gunaan Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Pengajian Minuman Pembruan 2024

Penapis

Penapis

  • Bersekutu Sains Gunaan
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Pengajian Minuman
  • Pembruan
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (2)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Bersekutu Sains Gunaan Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Pengajian Minuman Pembruan

Seorang Associate of Applied Science biasanya mengambil masa satu hingga tiga tahun untuk diselesaikan. Kebanyakan institusi memerlukan anda memiliki diploma sekolah tinggi sebelum mendaftar. Anda biasanya akan mengambil kelas pendidikan umum sebagai tambahan kepada kursus matematik dan sains yang berkaitan dengan laluan kerjaya anda. Ijazah ini boleh membawa kepada peluang pekerjaan atau ijazah sarjana muda.

Anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah Associate of Applied Science dalam Brewing?" Ijazah bru ini adalah pengenalan teknik dan sains yang membuat bir. Mungkin terdapat subspesial yang anda boleh belajar, seperti perniagaan pemasaran dan menjual bir. Anda mungkin akan mendaftar dalam kelas seperti mikrobiologi, penapaian yis, malting dan mashing, keselamatan makanan, dan pembungkusan dan pengedaran.

Anda boleh mempelajari banyak kemahiran dalam Associate of Applied Science dalam Brewing yang boleh digunakan untuk kehidupan seharian dan bukan hanya membuat bir. Anda mungkin mahir dalam pengurusan masa dan komunikasi yang berkesan. Anda juga mungkin mempelajari teknologi baru yang boleh dipindahkan ke profesion lain.

Setiap sekolah menuntut tuisyen dan yurannya sendiri; oleh itu, kos untuk mendapatkan Associate of Applied Science dalam Brewing akan berbeza untuk setiap sekolah. Mungkin ada perbelanjaan lain, seperti bilik dan papan. Anda harus membandingkan sekolah untuk mencari yang paling sesuai untuk anda.

Seorang Associate of Applied Science dalam Brewing biasanya mengarah ke pekerjaan dalam industri pembuatan bir. Terdapat banyak kedudukan yang berbeza yang boleh anda lakukan. Anda boleh menjadi wakil jualan, pembantu bir, peniaga bir, bartender, atau kekangan. Jika anda ingin pergi ke perniagaan untuk diri sendiri, ada kemungkinan untuk memulakan label kraf anda sendiri. Anda juga boleh mengejar gelaran bru yang maju.

Anda boleh mendapatkan Associate of Applied Science dalam Brewing dari sekolah di rumah dan di luar negara. Terdapat juga institusi yang menawarkan kursus dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.