Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Bersekutu Seni Program dalam Pengajian Antara Disiplin dalam Tacoma, Amerika Syarikat 2023

Bersekutu Seni Program dalam Pengajian Antara Disiplin dalam Tacoma, Amerika Syarikat 2023

Gambaran keseluruhan

Tacoma adalah sebuah bandar di negeri Washington yang mempunyai pemandangan indah Puget Sound. Bandar ini mempunyai kedekatan dengan lebih besar Seattle tetapi masih mempunyai rasa bandar kecil berbanding dengan bandar-bandar lain di Amerika Syarikat. Tacoma dikenali terkenal dengan budaya intelektual.

Kajian interdisipliner adalah bidang multidisiplin yang membolehkan para ulama membuat ijazah tersuai dengan dua atau lebih mata pelajaran seperti sosiologi, sejarah dan pemerintahan. Peserta program boleh belajar tentang bagaimana subjek yang berbeza, yang tampaknya tidak berkaitan bergabung untuk mewujudkan satu topik yang bersatu.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ahli Bersekutu Muda Sastera adalah ijazah sarjana muda yang biasanya siap dalam tempoh dua tahun. Ijazah ini memberikan pelajar pengetahuan asas tentang bidang yang mereka pilih, supaya mereka boleh pergi untuk melanjutkan pelajaran atau mencari pekerjaan.

Baca lagi
Bidang pengajian
  • Pendidikan (0)
  • Kembali ke kategori utama
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian