Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Bersekutu Sains Program dalam Dietetik dalam Santa Clara, Amerika Syarikat 2023

1 Bersekutu Sains Program dalam Dietetik dalam Santa Clara, Amerika Syarikat 2023

Gambaran keseluruhan

Santa Clara terletak di California (di tengah-tengah Lembah Silikon), Amerika Syarikat. Santa Clara adalah rumah kepada beberapa universiti terkenal dan perpustakaan Santa Clara. Hi-tech korporat 's menghasilkan banyak peluang pekerjaan kepada pelajar tempatan. "

Banyak kajian telah mendapati bahawa perubahan diet boleh mengawal atau mencegah keadaan kesihatan seperti penyakit jantung atau diabetes. Graduan dalam bidang dietetik boleh memberi impak yang kuat terhadap sistem penjagaan kesihatan secara amnya dengan menggunakan pengetahuan ini untuk mendidik individu tentang kepentingan membuat pilihan pemakanan yang baik.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Ahli Bersekutu Muda Sains boleh menjadi pilihan yang hebat untuk individu yang memerlukan ijazah secepat mungkin dalam usaha untuk memajukan kerjaya mereka. Ini jenis ijazah yang lebih kemahiran berasaskan dan terdapat pelbagai bidang saintifik bahawa seseorang pelajar boleh meneruskan.

Baca lagi

Penapis

  • Bersekutu Sains
  • Amerika Syarikat
  • Penjagaan Kesihatan
  • Sains Pemakanan
  • Dietetik
Bidang pengajian
  • Penjagaan Kesihatan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan