Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 11 Bersekutu Sains Program dalam Penerbangan 2024

11 Bersekutu Sains Program dalam Penerbangan 2024

Gambaran keseluruhan

Ahli Bersekutu Muda Sains sering dianggap ijazah peringkat kemasukan. Ia biasanya sesuai untuk memberi tumpuan kepada kemahiran khusus atau bersedia untuk tahap yang lebih tinggi. Biasanya, ijazah bersekutu mengambil masa dua tahun untuk disiapkan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains dalam Aviation? teknologi penerbangan Penerbangan dan penyelenggaraan penerbangan dua kawasan tumpuan popular untuk ijazah ini. Biasanya, program-program ini mengajar anda keperluan yang diperlukan untuk menjadi seorang juruterbang. Di samping itu, kelas secara umumnya meliputi peralatan, keselamatan dan penyelenggaraan, sejarah penerbangan, teknik penerbangan, operasi darat dan elektronik. Kursus-kursus ini biasanya menyediakan anda untuk kerjaya dalam penerbangan komersial atau swasta. ijazah dalam talian menjadi popular dan mungkin membenarkan anda untuk melengkapkan pendidikan anda dari rumah sambil belajar untuk terbang di lapangan terbang tempatan anda. A bilik darjah tradisional sering mempunyai manfaat dan juga: Latihan-Tempat, suasana yang lebih tradisional dan persaudaraan rakan sekelas.

Sama ada anda berharap untuk menjadi seorang juruterbang atau juruteknik, tahap ini boleh melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan. Anda boleh belajar pelajaran berharga yang melampaui bidang anda, termasuk penyimpanan rekod, elektronik dan bagaimana untuk menjalankan diri sekitar pesawat.

Kos latihan mungkin berbeza-beza banyak dari kursus dengan kursus. Beberapa program pengurusan adalah walaupun didapati dalam talian. Ia adalah yang terbaik untuk menghubungi pejabat kemasukan sekolah pilihan anda.

Ahli Bersekutu Sains dalam Aviation boleh menyediakan anda untuk banyak pekerjaan di lapangan. Anda boleh menjadi seorang juruterbang, bekerja sebagai juruteknik perkhidmatan bagi sesebuah syarikat penerbangan atau menjadi mekanik pesawat peribadi. Kebanyakan juruterbang baru mempunyai ijazah kolej, serta masa log belakang roda kapal terbang. Sedar bahawa untuk terbang anda mungkin perlu dilesenkan oleh agensi-agensi tempatan atau persekutuan di negara ini anda bekerja. Sebagai juruteknik syarikat penerbangan, anda boleh memeriksa kapal terbang sebelum berlepas dan mendarat.

Biasanya ada banyak pilihan ketika datang ke sekolah-sekolah yang menawarkan program penerbangan. Sebelum memohon, pastikan sekolah anda ingin menghadiri menawarkan jenis program penerbangan anda ingin meneruskan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • Bersekutu Sains
  • Penerbangan
Bidang pengajian
  • Penerbangan (11)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian