Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Bersekutu Sains Program dalam Penerbangan dalam Glendale, Amerika Syarikat 2024

1 Bersekutu Sains Program dalam Penerbangan dalam Glendale, Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Kedudukan sebagai bandar raya ke-22 terbesar di negeri ini besar California, Glendale dikelilingi oleh nafas mengambil pemandangan seperti Pergunungan verdugo. Daerah sekolah terdiri daripada lebih dari 6 buah sekolah tinggi awam dan swasta yang pelbagai. Terdapat juga sebuah kolej komuniti di sini dan institusi lain yang tidak jauh dari sempadannya.

Perniagaan dalam pembuatan syarikat penerbangan dan kawalan penerbangan, antara lain, boleh menyewa pelajar yang mengkaji penerbangan. Bidang ini membincangkan aspek-aspek praktikal perjalanan udara, seperti reka bentuk, penggunaan dan kesan alam sekitar. Ia juga termasuk kajian dalam bidang kejuruteraan dan fizik.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Ahli Bersekutu Muda Sains boleh menjadi pilihan yang hebat untuk individu yang memerlukan ijazah secepat mungkin dalam usaha untuk memajukan kerjaya mereka. Ini jenis ijazah yang lebih kemahiran berasaskan dan terdapat pelbagai bidang saintifik bahawa seseorang pelajar boleh meneruskan.

Baca lagi

Penapis

  • Bersekutu Sains
  • Amerika Syarikat
  • Penerbangan
Bidang pengajian
  • Penerbangan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan