Keystone logo

19 Bersekutu Sains Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

  • Bersekutu Sains
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (19)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bersekutu Sains Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan

Ijazah bersekutu adalah sering satu keperluan untuk pelbagai jawatan pekerjaan. Ia merupakan satu program dua tahun yang memberikan pelajar satu set kemahiran asas untuk melaksanakan tugas yang dikehendaki mereka. Setelah tamat ijazah bersekutu, murid mungkin untuk meneruskan dengan lebih persekolahan atau memulakan kerjaya.

Anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains dalam Perniagaan?" Pelajar yang mengikuti ijazah ini mendapatkan pemahaman yang asas pengurusan, pentadbiran, pemasaran dan aspek-aspek lain yang berkaitan dengan perniagaan. Mereka boleh mengambil kursus dalam komunikasi, pemikiran kritis, menganalisis, fungsi perniagaan, prestasi perniagaan dan kesan organisasi. Pelajar juga mungkin dikehendaki untuk menyiapkan projek-projek penyelidikan dan membuat dokumen untuk menyokong penyelidikan mereka.

Manfaat memperoleh ijazah bersekutu dalam perniagaan adalah graduan mahir dalam aspek perusahaan komersial.Ini menjadikan mereka lebih berhasrat untuk majikan, yang akhirnya mereka juga kerja yang berbayar di dalam mana-mana pelbagai industri.

Kos yang mengambil bahagian dalam program sekutu untuk perniagaan akan bergantung kepada universiti mana anda ingin menghadiri. Kos berbeza-beza antara sekolah dan di antara negara, menjadikan ia penting untuk anda menghubungi sekolah dikehendaki anda untuk idea yang lebih baik.

Ijazah perniagaan membuka kemungkinan kerjaya anda dengan tahap yang besar. perniagaan kecil dan syarikat besar perlu pemasar, pengurus, pentadbir, penyelidik, perekrut, perunding dan akauntan. Dengan ijazah ini, anda boleh memilih untuk menjadi seorang usahawan, penasihat kewangan, seorang penganalisis penyelidikan operasi, seorang aktuari atau penyambut tetamu. bidang kerja yang perlu profesional perniagaan termasuk perubatan, kewangan, pendidikan, kejuruteraan dan banyak lagi.

Anda tidak perlu menunggu untuk menerima Madya Sains dalam Perniagaan.Sama ada anda mahu belajar dengan kursus dalam talian atau merancang untuk menghadiri kelas secara langsung, terdapat sebuah universiti di luar sana yang sesuai untuk keadaan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.