Keystone logo
Arab Saudi

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Arab Saudi 2024

Bilangan institusi: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Arab Saudi

  Melalui program diploma yang kuat dan kursus khusus yang menggabungkan teori dan praktik, sejak penciptaannya Josoor telah menyediakan penyelesaian pendidikan dan latihan untuk lebih dari 4000 peserta, melengkapkan mereka dengan kemahiran dan kepakaran untuk menguruskan projek dan organisasi dalam industri sukan, dan menyampaikan kelas dunia , acara sukan dan riadah berprofil tinggi.

  • Buraydah, Arab Saudi

  Ini adalah salah satu wilayah administrasi di Arab Saudi, dan markasnya adalah kota Buraidah. Qassim terkenal dengan banyaknya air bawah tanah, dan menyediakan Kerajaan Arab Saudi jenis kurma dan sayur-sayuran terbaik. Bandar-bandar utama di rantau ini adalah: Buraidah, bandar terbesar, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa, dan lain-lain.

  • Taif, Arab Saudi

  Kampus utama Taif University kini terletak di Al-Hawiyya, Gabenor Taif, Emirate of Makkah, wilayah barat Arab Saudi, di lereng timur Pergunungan Sarawat pada ketinggian 1700 m dari permukaan laut di barat daya Arab Semenanjung. TU juga mempunyai tiga kampus cawangan di Taif Governorate: Taraba Branch (sekitar 150 km dari Taif), Khurma Branch (sekitar 200 km dari Taif), dan Ranya Branch (350 km dari Taif).

  • Jeddah, Arab Saudi

  Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan institusi dengan membina perkongsian strategik yang mapan untuk memajukan perkembangan proses pendidikan dan amalan terpakai yang khusus.

  • Abha, Arab Saudi

  Pelanggan Prospektif yang terhormat, Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk memperkenalkan diri secara ringkas. HIPIT (Institut Tinggi Kertas & Industri Teknologi) adalah institusi latihan pendidikan dan teknikal bukan keuntungan yang menawarkan program diploma 2 tahun untuk orang Arab Saudi yang baru lulus. HIPIT adalah berlesen di bawah TVTC (No.210412). Institut kami komited untuk memberikan pendidikan berkualiti dan pelatih terbaik dalam bidang Teknikal yang dituntut oleh syarikat terbaik di KSA. HIPIT mempercayai hubungan jangka panjang yang menguntungkan dan menyenangkan dengan pelajar, pelanggan dan pekerja kami.

  • Rabigh, Arab Saudi

  Visi kami: Menjadi penyedia perkhidmatan terbaik dalam mengembangkan bakat berkesan dalam bidang teknologi air dan tenaga.

  • Riyadh, Arab Saudi

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) adalah usaha sama antara Aviation Australia dan Shamal Investments di Arab Saudi.

  • Al Bukayriyah, Arab Saudi

  Sebagai tambahan kepada fakta bahawa Sulaiman Al Rajhi Colleges adalah salah satu institusi pendidikan seumpamanya yang mempunyai akses unik ke sumber pendidikan kesihatan di seluruh dunia, universiti kami juga terkenal dengan Pemilihan Kursus Antarabangsa, Kursus Pengajian Unik, Kurikulum Terkini, Peluang untuk berpindah ke Universiti Maastricht di mana-mana peringkat.

  • Amman, Jordan
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • + 6 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...