Keystone logo
Australia

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Australia 2024

Bilangan institusi: 156
  • Toronto, Kanada
  • London, United Kingdom
  • + 5 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Australia

  Selamat datang ke RGIT Australia, salah satu institusi Pendidikan dan Latihan Vokasional (VET) terkemuka di Australia. Di RGIT Australia, pelajar kami menjadi keutamaan kami, dan kami bangga dengan pencapaian mereka. Objektif asas kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan persekitaran yang membolehkan mereka mencapai potensi sepenuhnya.

  • Melbourne, Australia

  Pengurusan dan kakitangan Brighton Institute Of Technology (BIT) ingin mengucapkan selamat datang kepada semua pelajar baru dan yang baru kembali. BIT memberikan pelbagai kursus yang diiktiraf dan diakreditasi sepenuhnya secara nasional yang menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan untuk memasuki tenaga kerja atau Pathways untuk melanjutkan pelajaran.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 adalah Organisasi Latihan Berdaftar yang diluluskan untuk memberikan latihan dan kelayakan yang diiktiraf secara nasional.

  • Kangaroo Point, Australia

  Shafston telah beroperasi selama 25 tahun, mendidik pelajar dalam Bahasa Inggeris dan Kursus Vokasional. Terdapat lebih daripada 120,000 pelajar yang berpendidikan di Shafston, dari lebih 100 negara sejak penubuhannya pada tahun 1996. Sekolah ini telah mendapat banyak penghargaan termasuk dinilai sebagai sekolah Inggeris nombor 1 di Australia pada tahun 2013, 2014 dan 2019 oleh Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australia

  Kurikulum akademik SMBC didasarkan pada, dan dipenuhi oleh, Alkitab - firman Tuhan yang diilhamkan. Belajar di SMBC akan memberi anda pemahaman yang mendalam dan sistematik mengenai Alkitab, teologi dan pengaplikasiannya untuk semua aspek kehidupan.

  • Shepparton, Australia

  GOTAFE adalah penyedia pendidikan vokasional terbesar di wilayah Victoria. Menawarkan lebih daripada 130 kursus di lapan kampus, GOTAFE memberi perkhidmatan kepada 11 kawasan kerajaan tempatan dengan penduduk yang dianggarkan melebihi 240,000 orang. Kami melayani lebih dari 9,000 pelajar setiap tahun secara purata, mempekerjakan lebih dari 500 kakitangan, dan kami adalah bahagian yang penting dari komuniti yang kami layani.

  • Surry Hills, Australia

  Ibu pejabat CBC terletak di Surry Hills, beberapa minit berjalan kaki dari stesen Central dan dalam jarak berjalan kaki dari kemudahan pengangkutan, pendidikan, sukan, kerajaan dan pelancongan utama di bandar ini. CBC mempunyai pasukan pelatih yang semuanya mempunyai pengalaman langsung dan relevan dalam bidang yang mereka ajar. Semua pelatih mesti bekerja dalam industri dalam 2 - 3 tahun yang lalu dan mesti mengekalkan pengalaman industri mereka. Dengan cara ini semua pelajar mempunyai akses kepada pengetahuan industri terkini dan dapat mengetahui standard industri semasa. Kami sentiasa berusaha untuk mendapatkan kualiti terbaik dan menyampaikan kursus yang tidak hanya bermaklumat tetapi menarik dan menyokong.

  • Pyrmont, Australia

  Ditubuhkan pada tahun 2006, Warwick Institute of Australia (WIA) adalah sebuah kolej perniagaan dan IT moden yang komprehensif yang terletak di tengah-tengah Sydney CBD, Australia. Kami menawarkan pelbagai kelayakan vokasional yang diiktiraf secara nasional dalam bidang Pembangunan Perisian (IT), Pengurusan Pemasaran, Pengurusan Projek, Perniagaan dan Latihan Kepemimpinan.

  • Sydney, Australia

  Kami mengalu-alukan semua pelajar Australia dan antarabangsa yang berminat untuk mengikuti program Foundation atau pengajian di peringkat sarjana. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) menawarkan Pathway langsung ke ijazah universiti. Dengan kriteria kemasukan yang fleksibel, pelajar dapat melengkapkan diploma SIBT dan kemudian melanjutkan pelajaran ke peringkat kedua peringkat sarjana muda universiti.

  • Adelaide, Australia

  Tidak mendapat Pangkat Kemasukan Tierary Australia (ATAR) yang anda mahukan? Ingin menukar kerjaya? Mahukan persekitaran pembelajaran yang menyokong? Kami dengan bangga menawarkan Pathway terpantas ke University of South Australia (UniSA), Rakan Universiti kami yang sangat dihormati sejak tahun 2001.

  • Albert Park, Australia

  International Institute of Leadership Studies (IILS) menawarkan pelbagai perakuan untuk organisasi pemerintah, profesional perniagaan, akademik, dan sektor bukan keuntungan. Program-program ini boleh didapati melalui kuliah dalaman, program terbuka, dan belajar sendiri dalam talian melalui kampus maya kami yang disediakan oleh rakan kami, Pusat Persijilan Kepimpinan.

  • Burwood, Australia

  Deakin College adalah Pathway ke Universiti Deakin. Kolej memberikan pengalaman pelajar Deakin dan menyokong kejayaan peralihan ke melanjutkan pelajaran di Universiti. Di Deakin College , anda akan menyertai hampir 3000 pelajar Australia dan antarabangsa yang mendaftar dalam kursus kami.

  • Sydney, Australia

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) adalah Organisasi Latihan Berdaftar (RTO) terkemuka yang menyampaikan kursus berkualiti kepada pelajar antarabangsa dan domestik. Kursus kami disesuaikan untuk pelajar kami, memastikan bahawa mereka mendapat latihan terbaik dan bersedia menghadapi sebarang cabaran pada masa akan datang.