Keystone logo
Belanda

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Belanda 2023

Bilangan institusi: 110
  • Tilburg, Belanda
  • Utrecht, Belanda

  TIAS School for Business and Society ialah Universiti Tilburg dan sekolah perniagaan Universiti Teknologi Eindhoven untuk pendidikan eksekutif. Ini adalah tempat untuk pemimpin, profesional dan pengurus yang ingin membuat perubahan, sama seperti anda; untuk mendapatkan yang terbaik daripada diri mereka dan mencipta impak dalam dan dengan organisasi mereka.

  • Wageningen, Belanda

  Pengkhususan Undang-undang Makanan dan Hal Ehwal Kawal Selia ialah program dalam MSc Keselamatan Makanan di Universiti dan Penyelidikan Wageningen, Belanda. Program ini menawarkan pendekatan unik kepada undang-undang makanan kerana ia menggabungkan kedua-dua pengetahuan teknikal dan undang-undang untuk memajukan kerjaya pelajar dan sumbangan kepada perubahan undang-undang masa depan dalam sistem makanan. Pelajar dari pelbagai latar belakang dialu-alukan, termasuk pelajar yang mempunyai latar belakang undang-undang, sosial dan sains semula jadi. Kursus termasuk EU dan Undang-undang Makanan Antarabangsa, Undang-undang Makanan Perbandingan, Peraturan dan Transformasi Undang-undang Sistem Makanan, dan banyak lagi! Gabungan unik pengetahuan teknikal dan undang-undang menyediakan pelajar kami satu set kemahiran yang menjadikan mereka berdaya saing dalam pasaran kerja hari ini. Graduan kami mengambil pelbagai laluan kerjaya, termasuk perundingan, organisasi kerajaan (seperti EU, WHO, dan FAO), perkhidmatan pemeriksaan makanan, firma undang-undang dan ahli akademik.

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Amsterdam, Belanda
  • Breukelen, Belanda

  Universiti Perniagaan Nyenrode, satu-satunya universiti penyelidikan (peringkat) swasta di Belanda, diasaskan pada 1946 oleh pemimpin perniagaan terkemuka syarikat antarabangsa seperti Philips, AkZo Nobel dan Unilever. Dengan nilai teras Kepimpinan, Keusahawanan dan Kepemimpinan, Nyenrode membangunkan pemimpin dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan antarabangsa esok. Nyenrode menawarkan pendidikan akademik intensif serta program jangka pendek dan jangka panjang dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, kawalan dan undang-undang fiskal di dua lokasi kampus, Amsterdam dan Breukelen.

  • Breda, Belanda

  Universiti Sains Gunaan Breda ialah sebuah institut pengajian tinggi bersaiz sederhana yang dibiayai oleh kerajaan. Lebih daripada 7,000 pelajar Belanda dan antarabangsa dari kira-kira 100 negara sedang belajar di institut kami. Kami menawarkan program sarjana muda dan sarjana di peringkat profesional dan akademik dalam domain Permainan, Media, Hotel, Kemudahan, Logistik, Alam Bina, Pelancongan dan Riadah & Acara.

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE ialah universiti antarabangsa terkemuka di Sepanyol dengan kampus di Madrid dan Segovia. Diiktiraf sebagai salah satu institusi pengajian tinggi terkemuka di dunia, IE membentuk pemimpin yang memacu inovasi dan perubahan dalam organisasi, menyediakan persekitaran pembelajaran di mana teknologi dan kepelbagaian memainkan peranan penting dalam memupuk wawasan global, minda keusahawanan, dan pendekatan kemanusiaan.

  • Amsterdam, Belanda

  Sekolah Perniagaan Amsterdam adalah sebahagian daripada Universiti Amsterdam yang mempunyai kedudukan tinggi dan menawarkan beberapa program Eksekutif dalam bidang Perniagaan dan Kewangan. Sarjana Eksekutif dalam Kewangan Antarabangsa adalah Triple akreditasi dan #2 dalam ranking FT 2021. Terletak di tengah-tengah Amsterdam!

  • Haarlem, Belanda

  Institusi yang ditubuhkan dengan kerjasama Haarlem Campus menawarkan pelajar konsep pengajaran dan pembelajaran yang inovatif yang menggalakkan pertumbuhan profesional dan peribadi. Haarlem Campus telah ditubuhkan oleh dua peguambela pendidikan tinggi yang berpengalaman. Rangkaian universiti swasta terkemuka di Jerman, Kumpulan SRH, dan Universiti Sains Gunaan yang dipanggil Global School for Entrepreneurship –memupuk budaya pembelajaran yang tangkas, bermotivasi dan inovatif. Pengalaman berdekad-dekad dalam pendidikan, penyelidikan dan pemindahan pengetahuan dalam persekitaran keusahawanan telah membawa kepada program akademik yang dioptimumkan, direka bentuk untuk menawarkan persediaan terbaik untuk bidang kerja yang diingini.

  • Amsterdam, Belanda

  Didedikasikan kepada pendidikan merentas budaya dengan perspektif global, kami membantu pengurus masa depan mencapai potensi penuh mereka, dengan program dan bimbingan yang betul setiap langkah.

  • Amsterdam, Belanda

  VU Graduate Winter School menawarkan satu siri kursus dalam talian selama seminggu dari 10 hingga 14 Januari 2022. Program musim sejuk tersedia untuk pelajar Sarjana, calon PhD, dan profesional. Sama ada anda seorang penganalisis data yang bercita-cita tinggi dengan keghairahan untuk mengunyah nombor, seorang penulis dalam pembuatan, atau seorang ahli falsafah amatur dengan keinginan untuk menangani soalan-soalan besar - kami ada sesuatu untuk anda! Terdapat 19 kursus secara keseluruhan, setiap satu merangkumi satu topik dengan mendalam.

  • The Hague, Belanda
  • Amsterdam, Belanda

  Horeca adalah singkatan yang bermaksud singkatan dari hotel (Ho) restoran (Re) cafe (Ca). Horeca Academy ditubuhkan oleh Dutch Horeca Academie. Horeca Academie menawarkan pendidikan dan latihan untuk dan oleh profesional katering. Dutch Horeca Academie ditubuhkan pada tahun 2011. Dan khusus dalam melatih koki dan profesional katering. Pada tahun 2018, Dutch Horeca Academy adalah yang pertama di Belanda yang memperkenalkan latihan koki dalam bahasa Inggeris. Latihan ini khusus untuk orang-orang yang tinggal di Belanda yang belum menguasai bahasa Belanda dengan cukup baik. Dengan cara ini, semua orang dapat memperoleh pendidikan yang baik dan menguasai teknik memasak Eropah.

  • Amsterdam, Belanda

  Terima kasih kepada pengalaman bertahun-tahun dan rangkaian pemegang saham yang luas, Inter College Business School cemerlang dalam menawarkan program Pentadbiran Perniagaan yang berorientasikan praktikal—untuk usahawan, oleh usahawan. Kampus Inter College terletak di pusat bandar lama. Ia terletak berhampiran dengan syarikat permulaan, perniagaan dan warisan budaya. Belajar di Amsterdam adalah dimensi tambahan yang menarik untuk pengalaman Inter College dan 200+ pelajar yang mengikuti program BBA sering tinggal di bandar dan menggabungkan pengajian mereka dengan permulaan perniagaan yang terkenal di Amsterdam. Kita semua tentang bakat dan ketegasan. Untuk bekerja keras dan tidak berputus asa. Untuk jatuh dan bangun semula. Inter College percaya pada bakat dan menyediakan alat yang tepat untuk menukar bakat itu menjadi ketegasan.

  • Vlissingen, Belanda
  • Middelburg, Belanda

  HZ University of Applied Sciences terletak di Barat Daya Belanda. Dengan populasi kira-kira 4,800 pelajar kebangsaan dan antarabangsa, kami adalah universiti kecil dengan pendekatan peribadi. HZ menawarkan program pengajian berkualiti tinggi. Sejak 2011 - jadi selama sebelas tahun yang lalu - HZ telah berada dalam tiga universiti sains gunaan pelbagai disiplin terbaik Belanda.

  • Stockholm, Sweden
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program ijazah berkembar kami menggabungkan pendidikan teknikal yang cemerlang dengan latihan dalam inovasi dan keusahawanan serta latihan di syarikat, rakan kongsi industri dan bandar di seluruh Eropah.

  • The Hague, Belanda

  Jika anda sedang mencari program ijazah sarjana muda, maka anda telah datang ke tempat yang betul di THUAS. Kami mempunyai lebih daripada 65 program ijazah sarjana muda yang berbeza mengikut jenis dan panjang. Kebanyakan mereka adalah program empat tahun, walaupun ada yang boleh dipendekkan hingga tiga tahun belajar. Sebilangan besar diajar dalam bahasa Inggeris. Varian yang paling sesuai untuk anda bergantung kepada pilihan anda dan pendidikan terdahulu. Pada akhir perjalanan anda, anda akan dianugerahkan ijazah sains pengajian universiti.