Keystone logo
Colombia

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Colombia 2024

Bilangan institusi: 6
  • Chía, Colombia

  Pusat Bahasa dan Budaya Asing Antarabangsa menawarkan Program Sepanyol berkualiti tinggi kepada masyarakat antarabangsa dan orang asing yang tinggal di Colombia. Kelas dijalankan di kampus universiti dalam persekitaran akademik, selamat, dan perkhidmatan terbaik.

  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Colombia

  Di Pontifical Bolivarian University , anda belajar dengan profesor yang mempunyai ijazah sarjana atau kedoktoran, dengan pengalaman dalam bidangnya, yang memberi anda pendidikan humanistik, multidisiplin, inovatif dan antarbudaya.

  • Barrancabermeja, Colombia

  Instituto Universitario de La Paz adalah Institusi Universitas, sesuai dengan ketentuan literal b pasal 16 Undang-Undang 30 tahun 1992, yang dibuat dengan keputusan ordinan 0331 pada 19 November 1987. Ini adalah sebuah institusi pendidikan tinggi awam, akademik, jabatan, dengan status undang-undang, autonomi pentadbiran dan aset bebas, yang dilampirkan kepada Kerajaan Jabatan Santander dan dengan alamat utamanya di bandar Barrancabermeja.

  • Cali, Colombia

  Yayasan Universiti Katolik Lumen Gentium - UNICATÓLICA, berkomitmen untuk nilai-nilai Kristian, melatih manusia secara terpadu, menegaskan kembali martabat manusia mereka dalam hubungan dengan Tuhan, dengan diri sendiri, dengan orang lain dan dengan alam sekitar, melalui generasi dan penyebaran pengetahuan, untuk menyumbang kepada pembangunan masyarakat.

  • Bogotá, Colombia

  Sejak tahun 1977 Unitec telah membina sejarah yang hebat. Di sini kami memberitahu anda bagaimana kami telah maju selama bertahun-tahun: Pada awal tahun 1977 sekumpulan profesional yang diketuai oleh pengasas Institusi, Dr. Diógenes Parra Walteros, memulakan tugas untuk menyusun projek yang boleh dilaksanakan, yang membawa kepada pembukaan institusi yang menawarkan program akademik yang inovatif.