Keystone logo
Emiriah Arab Bersatu

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Emiriah Arab Bersatu 2024

Bilangan institusi: 23
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Republik Czech
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • + 2 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Maghribi
  • Brussels, Belgium
  • + 1 lebih

  Misi kami adalah untuk mempromosikan pengembangan kewangan Islam melalui penyebaran amalan baik, rangsangan inovasi, dan promosi inisiatif. Kami campur tangan melalui kerja penyelidikan, penerbitan, penciptaan platform rangkaian, dan latihan.

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Program perniagaan yang berpatutan untuk pelajar hingga kelayakan Universiti. Sama ada anda mencari untuk meningkatkan kemahiran anda, meningkatkan pasukan anda atau meneruskan pendidikan profesional, MAK Institute pembelajaran Pathways boleh menyediakan anda dengan semua yang anda perlukan.

  • Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

  Ditubuhkan pada tahun 1997, EPTI, adalah salah satu institusi swasta terkemuka di UAE untuk menampung perkembangan baru dalam dunia pembelajaran dan teknologi, ia ditempatkan di kawasan Sharjah yang mewah dan mewah, mempunyai dewan kuliah yang luas, perpustakaan yang dibina dengan baik, makmal komputer moden dengan kemudahan internet 24 jam selain mempunyai pasukan fakulti yang berkelayakan dan berpengalaman yang berasal dari pelbagai bangsa.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Atlas Educational Institute , adalah salah satu Institut Pendidikan yang paling terkenal, yang ditubuhkan pada tahun 1998, dengan visi dan misi utama untuk memberikan pendidikan dan latihan yang berkualiti bagi warga negara dan ekspatriat dalam berbagai peluang belajar dalam berbagai disiplin ilmu menggunakan tradisional dan juga teknik pengajaran inovatif berdasarkan teknologi maklumat moden, dalam garis panduan Kementerian Pendidikan & Belia Dubai, Emiriah Arab Bersatu.

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Beribu pejabat di Abu Dhabi, ibu negara Emiriah Arab Bersatu, Abu Dhabi Ports adalah sebuah syarikat yang memiliki, mengurus dan mengendalikan 11 pelabuhan dan terminal di UAE dan Guinea.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Polyskills Institute memberikan latihan bertaraf dunia dalam bidang Bahasa dan Latihan guru. Polyskills memfokuskan pada tuntutan tempatan dan keperluan industri, sambil mengikuti perkembangan teknologi terkini dan metodologi latihan.

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) ditubuhkan pada tahun 2007 dan mempunyai tujuh (7) entiti: Institut Sains dan Teknologi Al Jazirah di Abu Dhabi, Institut Sains dan Teknologi Al Jaheli di Al Ain, Institut Sains dan Teknologi Baynounah di Wilayah Barat, Institut Logistik dan Teknologi Gunaan Al Reef di Al Shahama, Institut Sains & Teknologi Sharjah di Sharjah, Sekolah Menengah Teknik (STS) dan Pusat Pembangunan Pendidikan Vokasional (VEDC).

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Selamat datang ke laman web Politeknik Abu Dhabi. ADPoly adalah entiti kerajaan yang dikendalikan oleh Institut Teknologi Gunaan. ADPoly adalah usaha baru yang menarik yang membawa kerjaya dan jurusan lanjutan Sarjana Muda / Diploma Terapan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan kerjasama dengan pelbagai rakan kongsi dan pasukan pentadbir dan tenaga pengajar yang berbakat.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Kami menjemput anda untuk mengkaji portfolio penawaran pendidikan kami yang luar biasa, mulai dari persiapan pensijilan eksklusif kami - hingga program fokus yang lebih pendek dengan topik terpilih. Setelah meninjau laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami untuk mengenal pasti cara-cara yang mungkin kami bekerjasama untuk mencapai tujuan bersama.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Knowledge Point adalah Institut Latihan yang terkemuka di Dubai, UAE. Kami memperkasakan pelajar dengan memberi mereka latihan dan pendedahan yang luar biasa untuk menjadikan mereka bersedia untuk industri.

  • Al Nahda, Emiriah Arab Bersatu

  Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) adalah sebuah institusi pengajian tinggi yang pada asalnya ditubuhkan dan dilesenkan oleh Kementerian Pendidikan UAE pada tahun 1998 sebagai Pusat Pengurusan dan Teknologi Maklumat Emirates. Pada tahun 2004, pusat ini diganti namanya sebagai Emirates College For Management And Information Technology , dan satu set lima tujuan yang didorong oleh misi dikembangkan untuk membentuk kursus masa depan kuliah.

  • Al Ain, Emiriah Arab Bersatu

  Syscoms Information Technology Institute adalah usaha kepelbagaian LULU Group, yang mempunyai pelbagai aktiviti perniagaan di seluruh dunia dan berpusat di Abu Dhabi. Institut terkenal di rantau ini untuk pendidikan berkualiti sejak tahun 1990, Syscoms Institute kini menawarkan kursus pendek Teknologi Maklumat, Pentadbiran Perniagaan, Kemahiran Insaniah dan Bahasa.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Institut Pembangunan untuk Sains & Komputer, yang dikenali sebagai "DISC" adalah pusat latihan yang terletak di pusat Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Sepanjang beberapa dekad, kami telah membuktikan tahap keuntungan dan kadar pertumbuhan yang sangat baik dari segi jumlah delegasi yang belajar di UAE dan di luar negara. Keunggulan kompetitif kami bersama dengan teknik latihan baru meletakkan DISC sebagai barisan hadapan perkhidmatan latihan.