Keystone logo
Filipina

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Filipina 2024

Bilangan institusi: 24
  • Danao City, Filipina

  Selamat datang ke MCSM! Kami dengan senang hati berkongsi dengan anda mengapa kami menjadi institusi pilihan untuk melanjutkan bidang Perubatan Semula jadi dan kajian Asasi Sains. Dibina dan didirikan di negeri Melaka bersejarah oleh Allahyarham Dr. Ishak pada bulan Jun 2008, Malacca College of Science and Management adalah Kolej Perubatan Pelengkap pertama di Asia Tenggara. Kumpulan pertama pelajar mendaftar pada bulan Julai 2009, menyaksikan 50 pelajar siswazah telah mengikuti kursus Diploma Perubatan Semula Jadi.

  • Manila, Filipina

  Kami adalah National University , institusi swasta yang dinamis yang komited untuk pembangunan negara, yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pengajaran dan penyelidikan. Berpandukan pada nilai-nilai teras dan dicirikan oleh warisan budaya Dinamik Filipina, National University komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan program pembangunan lain yang relevan, inovatif, dan dapat diakses.

  • Pasig, Filipina

  Sekolah Katolik, lengan kanan gereja dalam penginjilan umat Tuhan, ditugaskan untuk mengembangkan seorang Kristian yang tidak hanya mengetahui dogma dan doktrin Gereja-Nya tetapi juga menjadikan mereka jalan hidupnya. Ini membina dan menguatkan rasa tanggungjawab dan tujuannya, rasa tanggungjawab peribadi, kewarganegaraan, dan moral.

  • Naga, Filipina

  Ateneo de Naga University , sebuah universiti utama di negara ini, memberikan pengajaran dan pembentukan yang sangat baik, melakukan penyelidikan yang kuat, dan terlibat dalam khidmat masyarakat yang akhirnya mengubah masyarakat, terutama di Bicol. Ia dapat dicapai melalui tenaga pengajar, kakitangan, pentadbir, sistem bersepadu, dan kemudahan yang cekap, kreatif & komited.

  • Quezon City, Filipina

  Untuk memahami jiwa Ateneo de Manila University apa bentuknya dan dari mana asalnya, ke mana ia pergi dan ke mana ia dapat membawa anda - sangat penting untuk memahami semboyannya, Lux in Domino, atau "Light in the Lord." Dari surat St. Paulus kepada orang-orang Efesus (5: 8), kata-kata ini menangkap semangat cara hidup yang dipegang oleh Ateneo kepada anak-anak lelaki dan anak perempuannya sebagai sumbangan terbaik mereka terhadap pekerjaan Tuhan mengubah dunia.

  • Ozamiz City, Filipina

  Sejak didirikan lebih dari 8 dekad yang lalu dan dengan gabungan kecemerlangan dan dedikasi para Jesuit, Recollects, mubaligh Columban, dan Christian Brothers, Universiti tetap berhati-hati dan berada di barisan hadapan dengan peranan agama, sejarah dan warisan keilmuan yang kaya dalam menghasilkan dan mendidik pemuda cemerlang dan berorientasikan perkhidmatan Misamis Occidental, bandar dan bandar yang berdekatan dan di seberang teluk.

  • Quezon City, Filipina

  World Citi Colleges percaya bahawa visi dan misinya pendidikan merupakan panggilan dan pelayanan yang tinggi. Terikat dengan dedikasinya untuk kecemerlangan pendidikan, ia diberi mandat untuk memimpin dalam pendidikan holistik dan profesional yang beragama Kristian, berdasarkan perspektif nasionalis, berdasarkan kompetensi dan didorong oleh penyelidikan dalam kurikulum, penekanan ilmiah, ruang lingkup global, dan budaya yang beragam dalam orientasi.

  • Manila, Filipina

  Walaupun University of Santo Tomas membezakan sebagai universiti tertua yang ada di Asia, usianya ditambah dengan keutamaannya dalam pendidikan Filipina. Bukan hanya mempunyai beberapa yang pertama dalam dunia pendidikan yang berbeza.

  • Quezon City, Filipina

  Kalayaan College (KC) adalah institusi pengajian tinggi swasta yang ditubuhkan pada tahun 2000 oleh profesor Universiti Filipina (UP) yang komited untuk pendidikan tinggi yang berkualiti untuk pelajar Filipina dan pelajar yang berminat di luar negara. KC dibuka pada bulan Jun 2001 di laman asalnya di Riverbanks, Marikina. Pada bulan Mei 2009, KC berpindah ke lokasi sekarang di Manga Road sudut Aurora Boulevard di Kota Quezon.

  • Dasmariñas, Filipina

  National College of Science and Technology (NCST) adalah salah satu institusi pendidikan terkemuka di kawasan Dasmariñas City, Cavite yang semakin berkembang. NCST telah memilih Cavite sebagai tempat kelahirannya kerana lokasinya yang strategik, memiliki banyak industri dan syarikat berasaskan teknologi yang beroperasi di taman teknologi yang berlainan di wilayah itu, yang mengetahui komitmen institusi untuk melayani para belia CALABARZON.

  • 768, Filipina

  Pada tahun 1946, Dr Francisco T. Dalupan, Sr sebagai tindak balas terhadap desakan Pemuda Filipina untuk pendidikan perguruan setelah berakhirnya Perang Dunia II, membentuk bahagian pertama visi agungnya tentang sebuah universiti - Kolej Perdagangan dan Pentadbiran Perniagaan Filipina. Ini diikuti oleh empat kolej pada tahun 1948: Seni Liberal, Pendidikan, Pergigian dan Sekolah Siswazah.

  • Quezon City, Filipina

  De La Salle Araneta University (DLSAU) adalah anggota ketujuh Sistem De La Salle dan universiti Lasallia termuda di Filipina. Ditubuhkan pada tahun 1946 sebagai Institut Pertanian Araneta di Bulacan, universiti ini dipindahkan ke Malabon pada tahun 1947 dan dinamakan semula sebagai Yayasan Universiti Gregorio Araneta pada tahun 1978.

  • Manila, Filipina

  Vatel Manila menawarkan program Pengurusan Perhotelan Antarabangsa dan bertempat di De La Salle-College of Saint Benilde. Benilde adalah persekitaran pembelajaran yang memupuk pelajar untuk mengembangkan minat dan minat mereka, dan melatih mereka untuk menjadi kompeten secara profesional dalam industri yang mapan dan bidang pengkhususan yang baru muncul.

  • Boston, Amerika Syarikat
  • Mexico City, Mexico
  • + 32 lebih

  Kami mewujudkan persekitaran di mana sekolah rakan kami berpeluang untuk berhubung dengan bakat pada tahap peribadi yang kuat, dan menjalin ikatan dengan calon yang berkelayakan tinggi.

  • Makati, Filipina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...