Keystone logo
Yunani

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Yunani 2024

Bilangan institusi: 5
  • London, United Kingdom
  • Helsinki, Finland
  • + 11 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Yunani

  Misi ATINER adalah bertindak sebagai forum di mana ahli akademik dan penyelidik dari seluruh dunia dapat bertemu untuk bertukar idea mengenai penyelidikan mereka dan membincangkan perkembangan masa depan dalam disiplin mereka. Homer (3000 tahun yang lalu) adalah yang pertama memanggil simposium mesyuarat seperti itu, sebuah perkataan yang hari ini digunakan oleh banyak bahasa untuk menggambarkan pertemuan akademik. Di Athens Klasik abad ke-5 SM, pertemuan akademik seperti itu mencapai kejayaan mereka, terutamanya yang mempunyai penyertaan Socrates. Eergik epik dari Plato's Symposium boleh dianggap sebagai arkib (prosiding buku) salah satu daripada banyak pertemuan akademik tersebut.

  • Athens, Yunani

  Ditubuhkan pada tahun 1881, The American School of Classical Studies at Athens menyediakan pelajar siswazah dan sarjana dari sebuah konsortium sekitar 190 kolej dan universiti Amerika Utara sebagai asas penyelidikan dan kajian di Yunani. Institusi-institusi ini, dengan program-program dalam arkeologi klasik, klasik, kajian linguistik, kajian Bizantium, Uthmaniyyah, dan Yunani moden, sains arkeologi, sains politik, sejarah, dan sains sosial lain, mempertimbangkan program akademik, penggalian, perpustakaan, dan kemudahan lain Sekolah Amerika sebagai peluasan program siswazah institusi mereka sendiri. Program akademik Sekolah untuk pelajar pascasiswazah dipandang oleh banyak institusi sebagai syarat untuk memperoleh Ph.D. dalam kajian kawasan Yunani. Sebenarnya, banyak tenaga pengajar di universiti-universiti Amerika hari ini dalam disiplin teras ini adalah alumni / ae dari Sekolah, suatu fakta yang merangkumi sebilangan besar institusi konsortia.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Paris, Perancis
  • + 9 lebih

  European Bartender School adalah sekolah bartending yang terkemuka di dunia. Kami membanggakan diri dalam melatih bartender yang cita-cita kepada piawaian yang diiktiraf secara global. Kami telah melatih 70,000 lulus selama 20 tahun.

  • Thessaloniki / Greece, Yunani

  Olympus Aviation ditubuhkan dan dikendalikan oleh tenaga pengajar tentera udara veteran dan penerbangan awam, mengikut piawaian yang tertinggi dari standard KEBENARAN SIJIL EROPA / EASA. Olympus Aviation menyediakan latihan juruterbang profesional, di semua peringkat, dari 0 hingga ATPL (Lesen Juruterbang Pengangkutan Udara). Akademi ini mengekalkan tahap disiplin yang tinggi, yang diperlukan untuk membina kemahiran dan watak penerbit masa depan.