Keystone logo
Ireland

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Ireland 2024

Bilangan institusi: 19
  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Ireland

  Dublin Cultural Institute Limited bertujuan untuk memberikan kursus bahasa Inggeris yang berkualiti kepada pelajar dalam persekitaran yang mesra dan mesra. Kami bertujuan untuk membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka dan menyokong pelajar kami semasa mereka berada di Ireland.

  • Dublin Docklands, Ireland

  The Institute of Banking (IOB) adalah rangkaian profesional berjumlah 33,600 anggota yang bekerja di sektor perkhidmatan kewangan perbankan dan antarabangsa. IOB adalah sebuah kolej University College Dublin (UCD) yang diiktiraf. Ia adalah pusat kecemerlangan dalam menyediakan pendidikan pakar dan pembelajaran sepanjang hayat kepada sektor perkhidmatan kewangan dengan program untuk ahli di setiap peringkat kerjaya mereka.

  • Thomas Street, Ireland

  Liffey College adalah institusi pendidikan swasta yang terletak di kawasan Liberties bersejarah dan budaya di Dublin. Kami berada sangat dekat dengan Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral, Dublin Castle, Temple Bar dan Grafton Street. Terdapat juga banyak kafe, restoran dan kemudahan lain yang berdekatan.

  • Cork, Ireland

  Lembaga Pendidikan dan Latihan Cork (CETB) dibentuk pada tahun 2013 dengan mengintegrasikan VEC Cork City dan County Cork dan pada bulan Januari 2014, latihan Fás di Cork berada di bawah tanggungjawab Cork ETB. Buat pertama kalinya, pendidikan dan latihan lanjutan (FET) menjadi sebahagian daripada struktur tunggal, koheren dan bersepadu.

  • Blackrock, Ireland

  Selamat datang ke Blackrock Further Education Institute (BFEI), yang terletak di kampung Blackrock, Co. Dublin - bekas Senior College Dún Laoghaire (SCD), College berpindah dari Dún Laoghaire pada bulan Jun 2014 dan dijenamakan semula sebagai Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Ireland

  Sama ada anda ingin berpindah secara langsung ke pekerjaan atau maju ke tahap ketiga, Dun Laoghaire Further Education Institute mengalu-alukan anda ke fasa seterusnya dalam pengembangan kerjaya anda. Kami memberikan latihan yang sangat baik dalam banyak aspek media dan suara, kesihatan dan sukan, reka bentuk, tenaga lestari, pengkomputeran dan teknologi, dan seni dan kemanusiaan.

  • Cashel, Ireland

  Kami menawarkan latihan berkualiti dalam Kinesiology dan menghasilkan profesional yang cekap dan berkesan untuk memenuhi permintaan terapi pelengkap yang semakin meningkat sekarang. Graduan kami menolong orang di seluruh Ireland dan dunia.

  • Tipperstown, Ireland

  Institut Pemasaran adalah badan profesional untuk orang pemasaran Ireland. Ini wujud "untuk membolehkan pemasar membina jenama dan kerjaya yang hebat". Ia melakukannya dengan berkongsi amalan terbaik, pandangan dan kandungan pakar, membina komuniti pemasar, dan membantu pemasar dalam kemajuan kerjaya.

  • Naas, Ireland

  Irish Institute of Training & Development , yang ditubuhkan pada tahun 1969, adalah badan profesional bukan untung yang mewakili anggota yang berkaitan dengan latihan dan pembangunan sumber manusia di Ireland. 2,000+ ahli kami bekerja dalam perniagaan, industri, perundingan, sukarela, komuniti, pendidikan dan sektor awam.

  • Kildare, Ireland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Ireland

  Coláiste Dhúlaigh College of Higher Education (CDCFE) menawarkan Kursus Sijil Meninggalkan Pasca (PLC) di QQI tahap 5 dan 6 dan di Diploma Nasional Tinggi dalam pelbagai bidang.

  • Mountjoy, Ireland

  Di sini, di kolej Bible interdenominasional, kecemerlangan dalam pendidikan alkitabiah dan pengembangan kepemimpinan adalah teras dari apa yang kita lakukan. Kami adalah sebuah kolej Alkitab antara bangsa, dan kami telah berusaha untuk melayani gereja di Ireland selama lebih dari tiga puluh tahun.

  • County Dublin, Ireland

  Di The Institute Of Education , tidak ada batasan dari segi pemilihan subjek. Dengan 26 mata pelajaran yang ada, pelajar mempunyai fleksibiliti untuk memilih kombinasi mata pelajaran untuk Sijil Meninggalkan yang paling sesuai dengan kekuatan, minat dan aspirasi masa depan mereka.

  • Dublin, Ireland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...