Keystone logo
Jepun

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Jepun 2024

Bilangan institusi: 6
  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hachioji, Jepun

  Institut Teknologi Nasional (NIT), Jepun, yang menganjurkan 51 Kolej Teknologi (KOSEN, 55 Kampus, termasuk 5 Kolej Teknologi Maritim), menyediakan sistem pendidikan tinggi yang unik dan berjaya, pendidikan kejuruteraan lima tahun utama dan tambahan kursus lanjutan dua tahun juga, untuk pelajar muda dari usia 15 tahun, di bawah kerjasama erat dengan industri, untuk memupuk jurutera praktikal dan kreatif peringkat atasan sebagai sumber manusia (atau sebagai "Khazanah Masyarakat").

  • Iwaki, Jepun

  National Institute of Technology, Fukushima College ditubuhkan pada April 1962, sebagai Taira National College of Technology. Kolej ini pada awalnya terdiri daripada tiga fakulti, Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Jabatan Kejuruteraan Elektrik, dan Jabatan kimia Industri.

  • Ashiya, Jepun

  芦屋大学terletak di punggung gunung Rokko, "Ashiya Rokurokuso", yang terkenal sebagai kawasan perumahan paling mewah di Jepun, dan memiliki persekitaran pendidikan yang sangat baik dikelilingi oleh kehijauan dan alam semula jadi yang kaya. Dari kampus yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan, anda dapat melihat pemandangan bandar Ashiya yang indah dan sepanjang Teluk Osaka dari Kobe hingga Wakayama.

  • Yokohama, Jepun

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tokyo, Jepun

  = Notis = Malangnya, JF Oberlin University (JFOU) perlu mengumumkan pembatalan Sesi Musim Panas 2020 disebabkan oleh wabak koronavirus.ー ー ー ー ー Sesi Summer di JF Oberlin University adalah minimum dua minggu, sehingga program intensif selama enam minggu di Tokyo metropolitan.