Keystone logo
Kanada

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam Kanada 2023

Bilangan institusi: 296
  • Kitchener, Kanada
  • Waterloo, Kanada
  • + 6 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Kanada
  • Toronto, Kanada
  • + 8 lebih

  Penggabungan Eurocentres dan Bayswater mewakili era baharu dalam pendidikan antarabangsa. Pengalaman kolektif kami mewakili kuasa besar dalam sektor pendidikan antarabangsa hari ini. Kami bersemangat untuk mengembangkan komuniti pemikir dan peneroka global, di dalam dan luar negara – apa sahaja kisah mereka. Kami menyediakan Pendidikan Bayswater kerana kami mahu golongan muda dari setiap lapisan masyarakat mendapat sambutan daripada menemui budaya baharu, meneroka citarasa baharu dan mempelajari perkara yang ada di luar sana. Kami menganggap mereka sebagai semangat global, seperti kami sendiri.

  • Guelph, Kanada
  • Ridgetown, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Perancis
  • Lyon, Perancis
  • + 5 lebih

  Sejak penubuhannya pada tahun 1993, ESMA telah menawarkan latihan dalam kitaran CG Animation & FX, yang sentiasa berkembang dengan kerjasama rapat dengan profesional animasi yang menyokong kami setiap tahun. Program latihan ini, bersamaan dengan tahap Bac + 5 Perancis (tahap RNCP 7), kini diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh dunia profesional dan disokong oleh nama terbesar dalam animasi. Temui kursus ini yang ditawarkan di kampus Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes & Toulouse kami, serta di Montreal, Kanada. Latihan versi bahasa Inggeris boleh didapati di kampus Lyon dan Montpellier.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 lebih

  Terokai kemungkinan dan peluang yang tidak berkesudahan dengan belajar di Alberta Timur Laut yang indah, Kanada. Dengan banyak tasik yang indah, hutan boreal dan banyak fauna dan flora persekitaran semula jadi seperti taman ini merupakan pengalaman yang pasti akan meninggalkan kesan yang berkekalan kepada anda. Setiap kampus kami terletak di bandar yang unik dengan cerita yang menakjubkan dan pelbagai sejarah yang kaya menunggu untuk diterokai.

  • Toronto, Kanada

  The University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) menyokong pelajar dewasa dengan kursus bukan ijazah yang direka dengan mahir yang disampaikan dalam kelas dan dalam talian, oleh pengajar pakar yang diiktiraf sebagai pemimpin dalam bidang mereka. Sebagai sebahagian daripada universiti, SCS ditenagakan oleh daya hidup intelek UofT dan standard tinggi untuk pengajaran dan pembelajaran.

  • Madison, Amerika Syarikat
  • Teaneck, Amerika Syarikat
  • + 3 lebih

  Universiti swasta terbesar di New Jersey, FDU ialah institusi berbilang kampus yang tidak mengaut keuntungan, bukan sektarian. Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU mencapai status empat tahun pada tahun 1948 dan kelulusan sebagai universiti pada tahun 1956. Universiti menawarkan lebih 100 program ijazah sarjana muda dan siswazah, termasuk program kedoktoran dalam farmasi, amalan kejururawatan, psikologi klinikal dan psikologi sekolah; dan sekolah perniagaan yang diiktiraf AACSB. Program ijazah ditawarkan di dua kampus New Jersey dan di dua lokasi FDU di luar AS: Kolej Wroxton, di Oxfordshire di England, dan Kampus Vancouver, di British Columbia, Kanada.

  • Olds, Kanada

  Sejak permulaannya sebagai sekolah pertanian dan ekonomi rumah tangga, Olds College telah mengembangkan penawaran programnya dan telah berkembang untuk menawarkan lebih banyak program berfokuskan kerjaya selama ini. Kelas memasak dan menjahit telah berkembang menjadi program Fesyen kami yang terkenal, kelas jentera telah berkembang menjadi program Pertanian dan Mekanik Tugas Berat serta kemahiran bertani seperti yang berkembang menjadi program Pengurusan Pertanian dan Hortikultur kami.

  • Winnipeg, Kanada

  Terletak di Winnipeg, Manitoba, Kanada, Booth University College ialah sebuah institusi Kristian yang berakar umbi dalam sejarah 156 tahun The Salvation Army dalam memenuhi keperluan masyarakat yang paling terdedah. Sangat komited kepada keadilan sosial, kami menggabungkan kepercayaan Kristian dan kesarjanaan yang ketat dengan semangat untuk perkhidmatan. Pendekatan pembelajaran kami bertunjangkan kecemerlangan akademik dan berdasarkan visi harapan, keadilan sosial dan belas kasihan untuk semua.

  • Paris, Perancis
  • Montreal, Kanada

  Diwujudkan pada tahun 1972 oleh pemain hartanah utama, Kumpulan ESPI – diasaskan di bawah status bersekutu (Undang-undang 1901) – ialah pertubuhan pendidikan tinggi swasta yang kelayakannya diiktiraf oleh peringkat Negeri 6 (Bac + 3) dan tahap 7 (Bac+5). ), atau diploma sekolah, dan didaftarkan dalam Direktori Kebangsaan Pensijilan Profesional (RNCP), dengan kitaran Sarjana Muda dan kitaran Sarjana Profesional (6 pengkhususan). 50 tahun kewujudan telah membolehkan Kumpulan bertapak dalam semua perniagaan hartanah. Hari ini, pelajar kami tersebar di kampus Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon dan Montpellier.

  • Toronto, Kanada

  Ditubuhkan pada tahun 1889, Osgoode Hall Law School ialah salah satu sekolah undang-undang terbesar dan paling dihormati di Kanada. Osgoode Hall Law School mempunyai tradisi yang lama untuk menjadi pusat penyelidikan dan pemikiran undang-undang yang berpengaruh dan inovatif. Setelah melatih beberapa ahli undang-undang yang paling bijak, Osgoode terus berbangga dengan kecemerlangan akademiknya dan visi progresifnya untuk profesion undang-undang. Alumni Osgoode termasuk peguam dan sarjana undang-undang, pemimpin perniagaan dan penggubal undang-undang, aktivis sosial dan hakim Mahkamah Agung. Menggunakan bakat undang-undang mereka merentasi pelbagai peranan dan organisasi, mereka berkongsi legasi yang membanggakan yang diringkaskan dalam moto bersejarah sekolah kami: Melalui undang-undang untuk keadilan.

  • London, Kanada

  Ditubuhkan pada tahun 1954, Kolej Universiti King di Universiti Barat ialah kolej universiti seni liberal Katolik yang bergabung dengan universiti bertaraf dunia yang besar. Pelajar King menikmati “The Best of Both Worlds” – belajar dalam kelas kecil yang diketuai oleh fakulti cemerlang di kampus yang kecil dan cantik sambil menikmati pengalaman menjadi sebahagian daripada universiti yang komprehensif. Pelajar King mempunyai akses lengkap kepada semua kemudahan dan perkhidmatan di Universiti Barat dan lulus dengan ijazah Barat.

  • Montreal, Kanada

  Di Kensley College , Kami amat percaya pendidikan adalah satu-satunya kunci untuk membuka pintu peluang yang luar biasa. Kami berusaha untuk menyediakan setiap pelajar peluang untuk merealisasikan impian mereka dan memerintah pada masa depan mereka. Selama bertahun-tahun, kami percaya pada akar umbi kami untuk menentukan minat pelajar!

  • Toronto, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Montreal, Kanada

  Musitechnic diasaskan pada tahun 1987 di Montreal oleh Gilles Valiquette, seorang pemuzik, komposer, dan penyanyi-penulis lagu yang terkenal. Dia yakin bahawa teknologi (terutama komputer) akan menjadi pusat pengeluaran audio dan industri muzik, sehingga menghasilkan diploma pertama yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan dan Pengajian Tinggi yang sepenuhnya menumpukan kepada reka bentuk bunyi berbantukan komputer. Ini sudah lama sebelum semua orang tahu apa itu tetikus komputer, MP3, malah Internet.