Keystone logo
مليسيا

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam مليسيا 2024

Bilangan institusi: 32
  • Kuala Lumpur, مليسيا

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Perjalanan kami sebagai Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) bermula pada tahun 1990 di 6 unit lot kedai 4 tingkat di Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya sementara menunggu penyelesaian kampus tetap kami yang dibina khas di Bandar Utama, baru dan perbandaran pembangunan campuran yang berjaya di Petaling Jaya. Setelah berpindah ke kampus tetap kami KBU menukar namanya menjadi KBU International College. Pada tahun 2015 kami dinaikkan ke kolej universiti dan dinamakan semula sebagai First City University College (First City UC).

  • Ipoh, مليسيا

  Kami percaya bahawa individu mempunyai bakat serta bakat dan jika dipupuk, dididik dan dilatih melalui pemindahan pengetahuan secara terbuka dari budaya atau peradaban di dunia, akan dapat memainkan peranan dalam mengembangkan diri, masyarakat dan negara. Berdasarkan falsafah ini, kami berhasrat untuk menghasilkan graduan profesional dan separa profesional dengan kecemerlangan akademik, nilai etika dan moral yang tinggi.

  • Alor Gajah, مليسيا

  Logo Kolej Universiti Agrosains (UCAM) diilhamkan daripada tiga (3) helai dedaun yang melambangkan Kematangan. Rangkaian tiga (3) warna lazimnya adalah suatu pertukaran progresif dalam proses pembangunan.

  • Kampung Kuala Muda, مليسيا

  Sebagai sebuah kolej khusus, pendekatan unik MERITUS dalam pendidikan adalah untuk menawarkan gabungan praktik dan berkesan dari pembelajaran tradisional, moden dan pengalaman untuk memastikan kejayaan. Tidak seperti kolej lain yang hanya memfokuskan diri pada akademik, MERITUS komited dalam menghasilkan graduan yang sempurna, mampu memenuhi tuntutan majikan masa kini, disemai dengan kebaikan dan dicari oleh organisasi atasan setelah tamat pengajian.

  • Puchong, مليسيا

  Dinilai sebagai Universiti 5 Bintang (Cemerlang) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KKM), MALAYSIA Binary University adalah salah satu universiti yang paling mapan dan dihormati untuk pendidikan pengurusan, IT dan keusahawanan di Asia. Universiti menawarkan program unggul di peringkat PhD, Sarjana dan Sarjana Muda yang diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Persatuan Universiti Komanwel (ACU, UK), Persatuan Universiti Antarabangsa (IAU, Perancis), NARIC (UK) dan Lembaga Kelayakan Malaysia (MQA) .

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Semangat memberi sentiasa ada di dalam tembok kita. Kami memahami pentingnya menyampaikan pengetahuan kepada generasi akan datang - seperti bagaimana rakan-rakan pengasas kami pertama kali menyampaikan pengetahuan penaik mereka kepada masyarakat tempatan lebih dari 40 tahun yang lalu, kami sekarang melakukan hal yang sama, dan sebenarnya, lebih banyak lagi, disokong oleh pengumpulan pengalaman selama beberapa dekad.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Kolej Antarabangsa Cyberlynx adalah sebuah kolej swasta terletak di Kuala Lumpur yang menawarkan pelbagai kursus diploma dan sijil dalam bidang Sukan, Perniagaan dan Reka Bentuk. Kolej ini ditubuhkan oleh sekumpulan ahli akademik dan profesional yang telah berkecimpung dalam industri pendidikan selama lebih daripada 25 tahun.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Olympia College ditubuhkan pada tahun 1995 untuk memenuhi keperluan pendidikan tinggi swasta yang semakin meningkat di Malaysia.

  • Kuala Sungai Baru, مليسيا

  Kolej Universiti Islam Melaka atau lebih dikenali sebagai KUIM merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi milik penuh Kerajaan Negeri Melaka yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996.

  • Shah Alam, مليسيا

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('The College') adalah salah satu pelopor dalam pendidikan penjagaan kesihatan di Malaysia. Kolej ini mempunyai rekod prestasi akademik yang cemerlang sejak penubuhannya pada tahun 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College berdaftar dengan Kementerian Pengajian Tinggi sebagai Penyedia Pengajian Tinggi.

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  MENJADI KELAS DUNIA DI APA YANG ANDA LAKUKAN TMC International Aesthetic College adalah antara pendidik kecantikan dan estetika terkemuka dalam industri kecantikan.

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  Sejak ditubuhkan pada tahun 1950, Stamford College Melaka telah membina warisan mendidik dan melatih orang yang menginginkan dan menuntut ilmu dan kejayaan dalam kehidupan mereka.

  • Malacca, مليسيا

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) dibentuk untuk mempercayai dan memahami bahawa pendidikan tinggi sangat penting untuk kemajuan negara. Institusi ini mendapat permulaan yang baik pada tahun 1997 ketika Menteri Pendidikan membukanya secara rasmi pada waktu itu.

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  Mindvalley Menyediakan Pendidikan yang Sekolah Terlupa Menjadi Manusia lebih daripada sekadar sistem pendidikan kita yang rosak. Kami mengajar dunia seni hidup yang luar biasa, memuaskan, dan bahagia.