Keystone logo
New Zealand

Universiti Terbaik untuk Kursus Akademik Program dalam New Zealand 2024

Bilangan institusi: 12
  • Auckland, New Zealand

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) adalah Penyedia bertauliah NZQA yang berpusat di Auckland. New Zealand. NCBT berdaftar dengan New Zealand Qualifications Authority (NZQA) sejak tahun 1995 dan, sejak penubuhannya, telah memberi tumpuan untuk memberikan pendidikan berkualiti dengan penekanan yang kuat terhadap Pastoral Care kepada pelajar antarabangsa kami.

  • Wellington, New Zealand

  Di Campbell, pelajar mendapat tuisyen bahasa Inggeris terbaik sebagai sebahagian daripada pengalaman pelajar yang memperkaya di kampus Wellington dan Auckland kami. Kami bangga dengan sejarah panjang dan reputasi Campbell kerana menyampaikan pembelajaran akademik bertaraf dunia dalam persekitaran yang prihatin dan menyokong.

  • Christchurch, New Zealand

  University of Canterbury International College (UCIC) menawarkan Pathway eksklusif ke program sarjana University of Canterbury. UCIC menawarkan Program Pemindahan Universiti (UTP), yang unik di New Zealand. UTP setaraf dengan tahun pertama ijazah sarjana muda University of Canterbury.

  • Auckland, New Zealand

  The New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) ditubuhkan pada tahun 2006 oleh Jane Skilton MW. Penyedia terkemuka Wain & Spirit Education Trust Trust (WSET) NZ dan satu-satunya sekolah yang diluluskan WSET yang dimiliki dan dikendalikan oleh Master Wain.

  • Auckland, New Zealand

  Diasaskan oleh Celia Hay, New Zealand School of Food & Wine telah mendidik generasi barista, koki, pemilik restoran & kafe, pengurus perhotelan, sommelier dan profesional wain, pengusaha pelancongan perhotelan, dan juga orang yang menyukai makanan yang baik sejak 1995.

  • Auckland, New Zealand

  Selamat datang ke kampus Abacus Institute of Studies di Auckland dan Christchurch. Anda telah memilih organisasi pendidikan yang cemerlang untuk menyokong dan memajukan pembelajaran anda. Masa anda bersama kami sangat penting, dan kami mendorong anda untuk mengimbangkan aktiviti akademik dan keseronokan anda dalam kehidupan di kampus.

  • Waitākere, New Zealand

  Misi UUNZ adalah untuk menyediakan pengalaman belajar kepada pelajar dari seluruh dunia yang akan melengkapkan mereka untuk berpartisipasi dengan jayanya di New Zealand dan tenaga kerja global. UUNZ bercita-cita menjadi sebuah syarikat latihan pembelajaran dan bersedia industri yang terkemuka di New Zealand, memberikan pendidikan transformatif.

  • Christchurch, New Zealand

  Ara Institute of Canterbury Ltd adalah sebuah institusi yang dibiayai oleh kerajaan yang cergas, progresif, yang menyediakan pendidikan bertaraf dunia bertaraf dunia.

  • Auckland, New Zealand

  Ditubuhkan pada tahun 1972, Crown adalah salah satu institusi pengajian tinggi terpanjang di New Zealand yang menyediakan latihan dalam bidang Perjalanan dan Pelancongan, Perhotelan, Kesihatan dan Kesejahteraan, Pengkomputeran dan Perniagaan.

  • Auckland, New Zealand

  Techtorium (dengan bantuan rakan industri kami) memberi inspirasi kepada kiwi untuk menyertai industri ICT. Atas sebab ini, kami telah memperoleh status Penyedia Kategori 1 sebagai pengiktirafan atas kejayaan kursus kami yang berjaya.

  • Auckland, New Zealand

  Program latihan Akademi Pembelajaran Air New Zealand dirancang dengan mengejar kecemerlangan. Program kami dikembangkan oleh pakar penerbangan yang memahami industri penerbangan pada skala global.

  • Wellington, New Zealand

  Pioneer University Degree Pathway Provider di Wellington New Zealand.